Arhie: Τελικά η Meghan και ο Harry μοιράστηκαν νέα φωτογραφία του γιου τους, αλλά δεν τον βλέπουμε ακριβώς

07.05.2021
Arhie: Τελικά η Meghan και ο Harry μοιράστηκαν νέα φωτογραφία του γιου τους, αλλά δεν τον βλέπουμε ακριβώς
Γενέθλια είχε χθες (6/5/2021) ο γιος των Sussexes.

Δύο ετών έγινε χθες ο Archie και όλοι στο παλάτι του ευχήθηκαν διαδικτυακά. Η βασίλισσα, μάλιστα, λέγεται ότι έκανε και μία κλήση zoom με τον μικρό, μία εμπειρία που απόλαυσαν όλοι πάρα πολύ.

Η Meghan και ο Harry δέχτηκαν ευχές από όλο τον κόσμο και προέτρεψαν τους απανταχού φίλους τους να γιορτάσουν μαζί τους με μια μικρή δωρεά υπέρ τις ισότητας του εμβολιασμού που πρεσβεύουν. Μέσω ανακοίνωσης που ανήρτησαν στο επίσημο site τους, Archewell, οι Sussexes τόνισαν ότι για κάθε $5 που θα δωρίζει κανείς κάποιος που δεν είχε τη δυνατότητα αλλιώς, θα λαμβάνει ένα εμβόλιο για τον Covid.

H ανταπόκριση, όπως είπαν οι ίδιοι ήταν συγκινητική και λίγο αργότερα συνόδευσαν την ανακοίνωση αυτή με μια νέα φωτογραφία του εορτάζοντα.

Βλέπουμε λοιπόν τον Archie, στον κήπο του σπιτιού τους, να κρατά ένα μάτσο μπαλόνια στο χέρι του. Η αλήθεια είνα ότι δεν τον βλέπουμε τον μικρούλη, πραγματικά. Και απορούμε, καθώς μέχρι τώρα οι γονείς του δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στο να μοιράζονται φωτογραφίες με το πρόσωπό του.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στην απόφασή της να μοιραστούν μια τέτοια φωτογραφία "μέρα που' ναι", όμως το γεγονός, παραμένει γεγονός. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα του νεαρού και μας θυμίζει τη φωτογραφία που είχαν επιλέξει οι Sussexes για την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη κάρτα ως σύζυγοι. Κι εκεί υπήρξαν ενστάσεις!

Θυμίζουμε ότι ο Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, δέχτηκε αμέσως ευχές από όλη την οικογένεια, όμως ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την "άφιξή" του ο μπαμπάς Harry θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που έχουμε δει ποτέ. Η "επίσημη πρώτη" του Archie έγινε δυο μέρες αργότερα και όχι αμέσως μετά τη γέννησή του, ως είθισται.