Ο William και η Kate έγιναν... YouTubers

07.05.2021
Ο William και η Kate έγιναν... YouTubers
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge μόλις παρουσίασαν το δικό τους κανάλι στο YouTube.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ενδιαφέροντα νέα ανεβάζοντας ένα teaser στα social κανάλια τους μαζί με τη λεζάντα: «Καλύτερα αργά παρά ποτέ - είμαστε τώρα στο YouTube».

Το βίντεο του teaser ξεκινά με τον William να δείχνει στην κάμερα και να λέει στην Kate: «Παρεμπιπτόντως, πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτό που λες τώρα, επειδή αυτοί οι τύποι τραβάνε τα πάντα». Η δούκισσα κοιτάζει την κάμερα και γελάει, απαντώντας, «το ξέρω!».

Το μονταρισμένο βιντεάκι που ακολουθεί δείχνει κλιπάκια του ζευγαριού από διάφορα γεγονότα, τελετές απονομής βραβείων και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και διεθνείς βασιλικές περιηγήσεις τους.

Αλλά αντί να βλέπουμε την Kate σε vlogging ομορφιάς ή τον William να ψωνίζει, φαίνεται ότι το κανάλι θα επικεντρωθεί στα διάφορα φιλανθρωπικά έργα και στους υποστηρικτές τους. Έχουν ήδη δημιουργηθεί πολλές playlists - συμπεριλαμβανομένων των Royal Tours, Mental Health, Early Years and Engagements - που αυτήν τη στιγμή διαθέτουν βίντεο από μια ποικιλία άλλων καναλιών του YouTube που σχετίζονται με βασιλικά θέματα, όπως το The Royal Foundation, το Heads Together και τον επίσημο λογαριασμό Royal Family. Πολλά από τα πιο πρόσφατα βίντεο διαθέτουν αποσπάσματα από τα meetings μέσω Zoom της Kate και του William και τις βιντεοκλήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο.

Το ζευγάρι ανεβάζει τακτικά φωτογραφίες και βιντεοκλίπ, δίνοντας μια εικόνα για τη ζωή τους ως εργαζόμενοι της βασιλικής οικογένειας και επίσης για να σηματοδοτούν περισσότερα προσωπικά οικογενειακά γεγονότα. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, ο δούκας και η δούκισσα γιόρτασαν τη 10η επέτειο του γάμου τους, ανεβάζοντας ένα γλυκό οικογενειακό βίντεο με τα τρία παιδιά τους - τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Μπορείς να κάνεις subscribe στο κανάλι τους στο YouTube τώρα, ΕΔΩ.