Πριγκίπισσα Diana: Με ποιο τρόπο θα φέρει πιο κοντά τον William και τον Ηarry

11.05.2021
Πριγκίπισσα Diana: Με ποιο τρόπο θα φέρει πιο κοντά τον William και τον Ηarry
Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Ηarry ξναντήθηκαν πρόσφατα στην κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου. Ήταν η πρώτη τους συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο που πραγματοποιήθηκε έπειτα από έναν χρόνο έντασης. Ο William και ο Ηarry πρόκειται να συναντηθούν ξανά - πολύ πιο δημόσια - σε μερικές εβδομάδες για την αποκάλυψη του αγάλματος της πριγκίπισσας Diana στο Kensington Palace.

Η εκδήλωση θα θέσει αναπόφευκτα στο επίκεντρο τους δύο αδελφούς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επικεντρωθούν στο να τιμήσουν τη μνήμη της μητέρας τους. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το άγαλμα, συμπεριλαμβανομένων της τοποθεσίας, του σχεδιασμού, του γλύπτη και της ημερομηνίας της αποκάλυψης:

Diana, William και Harry στο πιο συγκινητικό βίντεο που έχεις δει

Το άγαλμα θα βρίσκεται στο αγαπημένο σημείο της πριγκίπισσας Diana

Συγκεκριμένα, στο αγαπημένο της σημείο στους χώρους του Kensington Palace, γνωστού ως Sunken Garden. Το 2017, ο κήπος Sunken μετατράπηκε σε έναν πανέμορφο πράσινο χώρο για να τιμήσει την 20ή επέτειο του θανάτου της Diana, με τα αγαπημένα της λουλούδια, όπως λευκά κρινάκια, λευκά τριαντάφυλλα, τουλίπες, νάρκισσους και μαργαρίτες . Ο επικεφαλής κηπουρός του Kensington Palace, Sean Harkin, είπε ότι το χρωματικό σχέδιο ήταν εμπνευσμένο από την αγάπη της Diana για τα λευκά και τα κρεμ στο δικό της προσωπικό στυλ.

5 πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που δε γνωρίζαμε για την πριγκίπισσα Diana

Το άγαλμα θα αποκαλυφθεί την 1η Ιουλίου 2021

Αυτά θα ήταν τα 60α γενέθλια της πριγκίπισσας Diana και είναι σαφώς μια σημαντική μέρα για τον William και τον Ηarry, οι οποίοι ανακοίνωσαν τα νέα για την αποκάλυψη του αγάλματος σε ένα κοινό δελτίο τύπου μέσω του Kensington Palace:

Τα δύο αδέλφια παρήγγειλαν αρχικά το άγαλμα το 2017, αναφέροντας σε κοινή δήλωση: «Έχουν περάσει 20 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας και είναι καιρός να αναγνωρίσουμε τη θετική της επίδραση στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο με ένα μόνιμο άγαλμα. Η μητέρα μας άγγιξε τόσες πολλές ζωές. Ελπίζουμε ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους όσους επισκέπτονται το παλάτι του Kensington, να θυμηθούν πράγματα σχετικά με τη ζωή και την κληρονομιά της».

Ο Harry και ο William άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους για το σχέδιο του αγάλματος

Η σχέση του Harry and William είναι τεταμένη μετά την απομάκρυνση του Harry και της Meghan από τα βασιλικά τους καθήκοντα - καθώς και τη συνέντευξή τους στην Oprah. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κρατήσει σε ένα καλό επίπεδο τα πράγματα όσον αφορά στην έγκριση των σχεδίων για το άγαλμα της Diana.

Πριγκίπισσα Diana: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ξαναφόρεσε Chanel μετά το διαζύγιο της

Ο γλύπτης είναι εξαιρετικά διάσημος (τουλάχιστον στη χώρα του)

Το γλυπτό της πριγκίπισσας Diana δημιουργείται από τον Ian Rank-Broadley. Ίσως δεν έχεις ακούσει για τον Ian, αλλά μπορεί να έχεις δει το έργο του, δεδομένου ότι σχεδίασε την εικόνα της Βασίλισσας που χρησιμοποιείται σε νομίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Harry and William έχουν επιμείνει σε ξεχωριστές ομιλίες

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στη Sun, οι αδελφοί «επέμειναν» να εκφωνήσουν ξεχωριστούς λόγους κατά την αποκάλυψη, προκαλώντας «ανησυχία» ότι η γλώσσα του σώματός τους θα προδώσει ότι δεν θα έχουν ένα κοινό μέτωπο.

Ακόμα δεν είναι γνωστό αν η Meghan θα είναι παρούσα

Η Meghan Markle περιμένει το δεύτερο παιδί της αυτό το καλοκαίρι και ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής ημερομηνία του τοκετού, είναι πιθανό να μην μπορεί να πετάξει στην Αγγλία για να είναι δίπλα στον Harry κατά την αποκάλυψη του αγάλματος της Diana. Βάσει αυτού, δεν ξέρουμε αν οι οικογένειες του William και του Harry θα παρευρεθούν με όλα τους τα μέλη στην εκδήλωση, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται εκεί η Kate Middleton