Kate Middleton: Το πουκάμισο που ξαναφόρεσε ύστερα από 11 χρόνια και η μεγάλη συναισθηματική αξία του

12.05.2021
Kate Middleton: Το πουκάμισο που ξαναφόρεσε ύστερα από 11 χρόνια και η μεγάλη συναισθηματική αξία του
Η δούκισσα του Cambridge -τώρα και youtuber- στην πιο πρόσφατη ανακύκλωση ρούχων της. Είναι κάτι που συνηθίζει γενικότερα.

Από τις πρώτες της επίσημες εμφανίσεις ως μέλος της βασιλικής οικογένειας η Catherine, την οποία, βεβαίως εμείς γνωρίσαμε ως Kate, έδειξε τη διάθεσή της να ανακυκλώνει την γκαρνταρόμπα της και έχουμε δει πολλά τέτοιες περιπτώσεις ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις, όπως, για παράδειγμα στον γάμο του Harry με τη Meghan τον Μάιο του 2018.

Χθες καταγράφηκε ακόμη μία τέτοια περίπτωση σε βίντεο που μοιράστηκε η δούκισσα στο νέο κανάλι των Cambridges στο YouTube.

Το βίντεο ήταν αφιερωμένο στο πρόσφατο project που επιμελήθηκε η δούκισσα, ένα βιβλίο με φωτογραφίες που έστειλαν άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχοντας απαθανατίσει καθημερινές στιγμές της καραντίνας. Τίτλος του "Hold Still"

Το πουκάμισο που φορά στις φωτογραφίες που βλέπουμε στο βίντεο -ενώ την ακούμε να μιλά με μερικούς από τους ανθρώπους που πρόσφεραν τις φωτογραφίες τους- είναι αυτό που φορούσε την ημέρα που φωτογραφήθηκε επίσημα στην αγκαλιά του πρίγκιπα William λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Ιδού:

Στις δυο φωτογραφίες, εκτός από το πουκάμισο, παρατηρούμε το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπό της και, φυσικά, το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana που της χάρισε ο William όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, ένα δαχτυλίδι που έχει τη δική του ιστορία και η Kate δεν αποχωρίζεται ποτέ.