Meghan- Harry: O λόγος για τον οποίο δεν θα κάνουν baby-shower για το κοριτσάκι που περιμένουν

22.05.2021
Meghan- Harry: O λόγος για τον οποίο δεν θα κάνουν baby-shower για το κοριτσάκι που περιμένουν
Η Meghan Markle είναι λίγο πιο συγκρατημένη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Aν και η απόφασή της να μην κάνει baby-shower για το νέο της μωρό δημιούργησε απορίες, λέγεται ότι έκανε ένα βήμα πίσω για να αποφύγει την οποιαδήποτε κριτική καθώς μετά το πρώτο baby shower που έκανε όταν ήταν έγκυος στον Archie, προκάλεσε χάος στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό το απόσπασμα από τον πρώην εκπρόσωπο της Βασίλισσας Ελισάβετ, Dickie Arbiter: «Tα baby showers, είναι πολύ αμερικάνικα. Δεν τα κάνουμε εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Arbiter στο US Weekly το 2019. «Ήταν λίγο υπερβολικό όσον αφορά τα έξοδα και τον τρόπο που ταξίδεψε εκεί». Για να λέμε όμως την αλήθεια, ήταν η Amal Clooney, η οποία ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο για να μεταφέρει την Meghan στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει με τις φίλες της Serena Williams και Gayle King οπότε όλο αυτό δεν κόστισε κάτι στους Βρετανούς φορολογούμενους. Και ενώ τα baby showers είναι μέρος της αμερικανικής παράδοσης, για πολλούς είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να τιμηθεί η μητέρα και ένα υπέροχο γεγονός που θα θυμάται σε όλη της τη ζωή.

3 λόγοι για τους οποίους η Amal Clooney έκλεψε την παράσταση στο baby shower της Meghan [photos]

Αυτή τη φορά όμως, η Meghan και ο πρίγκιπας Harry το παρακάμπτουν εντελώς. Μια πηγή εξήγησε γιατί ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν θέλησαν να κάνουν αυτό το πάρτι. «Δεν ήταν απαραίτητο, δεδομένου ότι υπάρχει πάρα πολλή διαμάχη στον κόσμο. Η Meghan δεν αισθάνεται ότι ένα baby shower με πλούσια δώρα είναι κατάλληλo για αυτή τη στιγμή», ανέφερε η πηγή στο US Weekly. «Αυτή και ο Harry έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ με ανθρωπιστικά ζητήματα που και οι δύο αισθάνονται ότι ο χρόνος τους και οι oικονομικοί πόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έναν καλύτερο σκοπό».

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα που θα δώσουν στην κόρη τους

Και οι δύο ξέρουν ότι ζουν μια πολύ προνομιακή ζωή σε δύσκολες στιγμές και η οπτική ενός πολυτελούς baby shower μπορεί να φαινόταν εκτός πραγματικότητας. Το ζευγάρι μπορεί επίσης να αισθάνθηκε, μετά το πρόσφατο θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ότι ένα μεγάλο γεγονός δεν είναι αυτή τη στιγμή απαραίτητο. Μια μικρή, ιδιωτική γιορτή με λίγα μέλη της οικογένειας και φίλους μπορεί να ήταν περισσότερο κατάλληλη, αλλά φαίνεται ότι θέλουν να αποφύγουν κάθε σχόλιο. H Meghan πιστεύει πιθανότατα ότι κάτι τέτοιο θα έφερνε επιπλέον προβλήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνοντάς τους να συνεχίσουν το bullying τους και καμία μητέρα που περιμένει να γεννήσει δεν αξίζει να περάσει αυτό το άγχος.

Το ζευγάρι καταλαβαίνει επίσης ότι έχει πολλά να γιορτάσει μετά από μια τόσο ταραχώδη χρονιά πανδημίας, βασιλικής διαμάχης και αλλαγής σπιτιού. Ξέρει ότι το χαμένο baby shower δεν θα επηρεάσει στο παραμικρό την ευτυχία που θα αισθανθούν όταν θα υποδεχθούν το κοριτσάκι τους.

Νικολέτα Μακρή