Harry - Meghan: Αυτό ήταν το τραγούδι του γάμου τους

20.05.2021
Harry - Meghan: Αυτό ήταν το τραγούδι του γάμου τους
Αυτά είναι νέα! Οι Sussexes γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους στις 19 Μαΐου και αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο μοιράστηκαν προηγούμενες άγνωστες λεπτομέρειες από την ημέρα του γάμου τους, ως μέρος της σειράς του Spotify podcast, Archewell Audio.

Ο Harry και η Meghan μίλησαν για την ημέρα του γάμου τους το 2018, αποκαλύπτοντας ότι το τραγούδι του γάμου τους ήταν το αισιόδοξο και δυνατό κομμάτι Amen, This Little Light of Mine, από την Etta James.

Σύμφωνα με τον Harry, το ζευγάρι επέλεξε το τραγούδι ως αναφορά στη «δύναμη που έχουμε μέσα μας για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος». Περιέγραψε το κομμάτι ως «ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για εμάς», ενώ η δούκισσα εξήγησε ότι ήταν αυτό που έπαιζε «ενώ περπατούσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας».

Η Μeghan συνέχισε να λέει, «ήταν η μουσική που θέλαμε να παίζει όταν ξεκινούσαμε τη ζωή μας μαζί». Στη συνέχεια, ανέφερε τον Martin Luther King, λέγοντας: «Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι, μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό ...».

Ο πρίγκιπας Harry ολοκλήρωσε λέγοντας, «το μήνυμα αυτού του τραγουδιού είναι αυτό που κρατάμε τόσο βαθιά».

Το πρώτο τραγούδι που χόρεψαν ο Harry και η Meghan στη δεξίωση του γάμου τους στο Frogmore House ήταν το «I'm in Love» του τραγουδιστή της soul της δεκαετίας του '60, Wilson Pickett, σύμφωνα με τη βασιλική βιογραφία Finding Freedom, η οποία κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο.

Νικολέτα Μακρή