Πρίγκιπας Harry: Οι κατηγορίες προς τον πατέρα του, το σχέδιο της Meghan για την αυτοκτονία και η σφοδρή επίθεση στο Twitter

22.05.2021
Πρίγκιπας Harry: Οι κατηγορίες προς τον πατέρα του, το σχέδιο της Meghan για την αυτοκτονία και η σφοδρή επίθεση στο Twitter
Μεγάλες "φωτιές" άναψε στο Παλάτι ο δούκας του Sussex με τη νέα του δημόσια εξομολόγηση. Πολλοί στέκονται στο πλευρό του, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αντιρρήσεις και τις εκφράζουν δημόσια. Για το τί συμβαίνει μέσα στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας, μπορούμε μόνο να φανταζόμαστε!

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε στην Oprah Winfrey στο πλαίσιο του τηλεοπτικού "The Me You Don't See", μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένης στην ψυχική υγεία της Apple TV+ και έβαλε εκ νέου... "μπουρλότο" στην οικογένειά του.

Έχουμε ήδη αναφέρει πολλά από τα όσα είπε ο 36χρονος γαλαζοαίματος, ο οποίος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι από τα 12 χρόνια του, από τότε, δηλαδή που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του ήξερε ότι "δεν το ήθελε όλο αυτό" και σήμερα προσθέτουμε μερικά ακόμη, μαζί με τη διαδικτυακή κατακραυγή μερίδας Βρετανών που δεν αντιλαμβάνονται γιατί επιμένει να το κάνει αυτό. "Αν δεν θέλει να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, πια, ας μην είναι. Ποιος ο λόγος να μιλά έτσι για τη ζωή του και για τη ζωή όλης της οικογένειας;", είναι η γενική ιδέα...

Ιδού τα όσα είπε ο Harry για:

Για τη βασιλική οικογένεια που δεν τους άφηνε να φύγουν

«Αυτό το συναίσθημα του ότι είσαι παγιδευμένος μέσα στην οικογένεια... δεν υπήρχε καμία περίπτωση να φύγεις. Όταν τελικά πήρα την απόφαση αυτή για την οικογένειά μου, ακόμη και τότε μου έλεγαν "Δεν μπορείς να το κάνεις". Κι εγώ σκεφτόμουν "Πόσο άσχημα πρέπει να φτάσουν να γίνουν τα πράγματα μέχρι να μου επιτραπεί να το κάνω;" Και εκείνη [Meghan] είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Όχι, δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο».

Για την επιθυμία της Meghan να βάλει τέλος στη ζώη της

«Η Meghan αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μου της αυτοκτονικές σκέψεις της καθώς και τα πρακτικά κομμάτια του πώς θα έβαζε τέλος στη ζωή της. Αυτό που τη σταμάτησε από το να το φέρει εις πέρας ήταν το πόσο άδικο θα ήταν για μένα, ύστερα από όλα όσα συνέβησαν στη μαμά μου, να βρεθώ ξανά σε μια τέτοια κατάσταση και να χάσω ακόμη μία γυναίκα στη ζωή μου -και με ένα μωρό μέσα της, το μωρό μας.
Το πιο τρομακτικό πράγμα για εκείνη ήταν η καθαρότητα της σκέψης της. Δεν το είχε "χάσει" καθόλου. Δεν ήταν τρελή. Δεν έπαιρνε φάρμακα, ούτε έπινε. Ήταν απόλυτα νηφάλια. Είχε απολύτως σώας τας φρένας».

Για τον τρόπο με τον οποίο τον μεγάλωσε ο Κάρολος

«Ο πατέρας μου μου έλεγε όταν ήμουν μικρότερος, μας έλεγε και στους δυο, και στον William και σε μένα, "Λοιπόν, έτσι ήταν για μένα, άρα έτσι θα είναι και για εσάς". Μα αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Απλά επειδή εσύ υπέφερες δεν σημαίνει ότι και τα παιδιά σου πρέπει να υποφέρουν επίσης. Αντίθετα μάλιστα. Πρέπει να γίνει ακριβώς το αντίθετο. Αν εσύ υπέφερες, κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου ώστε να εξασφαλίσεις ότι η όποια αρνητική εμπειρία που είχες θα αλλάξει για τα παιδιά σου, θα το κάνεις σωστά».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος "αντέδρασε" -και- μέσω Twitter. Οι θετικές τοποθετήσεις ήταν πάρα πολλές και στο σύνολό τους εξήραν το θάρρος του πρίγκιπα να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του κατάματα και να μιλήσει με γενναιότητα για τα όσα τον ταλαιπωρούν σε όλη του τη ζωή προκειμένου να τα αφήσει πίσω του και να προχωρήσει με τη δική του ζωή, τονίζοντας τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος!

Δεν λείπουν όμως και οι αντίθετες τοποθετήσεις. Δεν είναι λίγα τα σχόλια που πίσω από τις τελευταίες εμφανίσεις του πρίγκιπα Harry δεν βλέπουν τίποτα άλλο παρά "ένα κακομαθημένο παιδί που θέλει όλο να γίνεται το δικό του". Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρολάρουν την "ντροπαλή και μετριοπαθή φύση του Harry o οποίος θέλει να μένει πίσω από τα φώτα αλλά δεν σταματά να δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη". Διαβάζουμε επίσης σχόλια για μια "ναρκισιστική πλευρά του που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα", ενώ σε άλλο τιτίβισμα τονίζεται πως "δεν φαίνεται καθόλου η πλευρά της ψυχοθεραπείας που αφορά στη συγχώρεση". Ιδού: