Πρίγκιπας Harry: Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι έξαλλα με τις αποκαλύψεις για τη ζωή του στο παλάτι

01.06.2021
Πρίγκιπας Harry: Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι έξαλλα με τις αποκαλύψεις για τη ζωή του στο παλάτι
Μετά την εξομολογητική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry σην Oprah Winfrey, συνεχίστηκαν οι αποκαλύψεις για τις εσωτερικές λειτουργίες της βασιλικής οικογένειας.

Ο Harry και η Oprah συνεργάστηκαν ξανά για τη σειρά για θέματα ψυχικής υγείας του Apple TV, The Me You Can't See και ο δούκας του Sussex ανοίχτηκε ακόμη περισσότερο για τη διαμάχη μεταξύ του και των βασιλικών συγγενών του, εξηγώντας, για παράδειγμα, ότι ένιωθε «ντροπιασμένος» να τους ζητήσει την υποστήριξη τους για τα προβλήματα του, γνωρίζοντας ότι δεν θα του έδιναν τη βοήθεια που χρειαζόταν. Παρόλο που η οικογένεια δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημοσίως, οι πηγές του παλατιού αποκάλυψαν το πώς αισθάνεται η βασιλική οικογένεια για τους ισχυρισμούς του Harry στο The Me You Can’t See.

Όπως αναμενόταν, ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, πρώτα απ’όλα, δεν είναι ευχαριστημένος. «Ο Κάρολος βράζει από θυμό και αισθάνεται να βασανίζεται από τα συνεχόμενα καρφιά του Harry. Aισθάνεται απογοητευμένος», μεταφέρει πηγή στο Us Weekly . «Κατά γενική συναίνεση η βασιλική οικογένεια θέλει να αγνοήσει τη συμπεριφορά του Harry, αλλά ο Κάρολος δυσκολεύεται να συγκρατηθεί. Θέλει πραγματικά να υπερασπιστεί τον εαυτό του».

Ένα από τα θέματα που ο Harry συζήτησε στο ντοκιμαντέρ είναι πως ένιωσε «παγιδευμένος» στη βασιλική οικογένεια και ήθελε να σπάσει τον κύκλο του μαρτυρίου της σιωπής, για χάρη του 2χρονου γιου του με την Meghan Markle, τον Archie και του μωρού που περιμένει αυτό το καλοκαίρι. «Ο πατέρας μου έλεγε σε μένα και τον William “Λοιπόν, ήταν έτσι για μένα. Θα είναι έτσι για σας “», είπε. «Αυτό δεν έχει νόημα - απλώς και μόνο επειδή το υπέφερες, δεν σημαίνει ότι τα παιδιά σου πρέπει να υποφέρουν. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο. Εάν υπέφερες, κάνεις ότι μπορείς για να βεβαιωθείς ότι οποιεσδήποτε εμπειρίες, αρνητικές εμπειρίες έχεις, μπορείς να τις επανορθώσεις για τα παιδιά σου».

Εν τω μεταξύ, ο βασιλικός ρεπόρτερ Nick Bullen ανέφερε στο Us Weekly ότι ο πρίγκιπας William «είναι σοκαρισμένος από τα πράγματα που είπε ο αδελφός του τις τελευταίες εβδομάδες». Η αναφορά του Bullen δεν σχετίζεται απαραίτητα ειδικά με το The Me You Can't See. Εκτός από τη συνέντευξη με την Oprah για το CBS, ο Harry έδωσε επίσης μια αποκαλυπτική συνέντευξη στις 13 Μαΐου στο podcast του Dax Shepard, Armchair Expert, κατά τη διάρκεια της οποίας συνέκρινε το πώς μεγάλωσε στη βασιλική οικογένεια με το «να ζει σε ζωολογικό κήπο». Ο Bullen είπε στο περιοδικό ότι παρόλο που τα αδέρφια φάνηκαν να είναι καλύτερα μετά την κηδεία του παππού τους πρίγκιπα Φίλιππου, «δεν μιλούν αυτή τη στιγμή».

Μετά από αυτήν τη συνέντευξη, μια πηγή ανέφερε στο περιοδικό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «δεν εντυπωσιάστηκε» από τα σχόλια του Harry στο podcast, τα οποία φέρεται να χαρακτήρισε οδυνηρά. «Δεν επηρεάζει τη σχέση τους», ισχυρίστηκε η πηγή, προσθέτοντας, όμως, ότι ο Κάρολος και ο William ήταν «πολύ έξαλλοι».

Νικολέτα Μακρή