Harry – Meghan: Σε κίνδυνο το σπίτι τους στην Καλιφόρνια

02.06.2021
Harry – Meghan: Σε κίνδυνο το σπίτι τους στην Καλιφόρνια
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, έχουν ενσωματωθεί για τα καλά στην Άγρια Δύση, όμως να που έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και με πολύ σοβαρά προβλήματα.

Τον περασμένο μήνα μάθαμε για μια άγρια μαύρη αρκούδα με το όνομα Carlos που κρύφτηκε στη γειτονιά τους και τώρα το περιοδικό New Idea Royals Monthly αποκαλύπτει ότι το αρχοντικό του ζευγαριού, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, κινδυνεύει άμεσα καθώς βρίσκεται σε μια περιοχή που είναι αντιμέτωπη με μια άνευ προηγουμένου περίοδο πυρκαγιών.

Το Πυροσβεστικό Τμήμα της Santa Barbara είναι σε εγρήγορση για πυρκαγιές αφού οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο χειμώνας που πέρασε ήταν ανησυχητικά ξηρός, με ορισμένους ειδικούς να προβλέπουν ότι αυτή η περίοδος πυρκαγιών θα μπορούσε να είναι «σαν Aρμαγεδδών».

Οι κάτοικοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για τους φόβους τους ότι η περιοχή «θα γίνει στάχτη».

«Συνήθως σε αυτή την εποχή του χρόνου έχει πλούσια βλάστηση πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι», αναφέρει ένας γείτονας του royal ζεύγους.

Αλήθεια, ξέρεις ποιο ήταν το τραγούδι που χόρεψαν στον γάμο τους;
Πάτησε στον σύνδεσμο και άκουσέ το

«Αλλά είναι όλα τόσο καφέ όλα και στεγνά σαν σπιρτόκουτο, εκτός, φυσικά, από τα γκαζόν των διασήμων γύρω εδώ. Ο Harry και η Meghan μετακόμισαν εδώ τον Ιούλιο του περασμένου έτους μετά από μια αρκετά υγρή σεζόν, αλλά φέτος είναι εντελώς διαφορετικά».

Το 2008, μια πύρινη κόλαση που ονομάστηκε «Τea Fire» έκαψε 210 σπίτια στην περιοχή όπου μένει το πριγκιπικό ζευγάρι στο Montecito, ανάμεσα σε αυτά και του διάσημου ηθοποιού του «Back to the Future», Christopher Lloyd.

Το 2017, η φωτιά «Thomas Fire» κατέστρεψε περισσότερα από 1000 σπίτια στη Santa Barbara και τη γειτονική κομητεία Ventura, ενώ ακολούθησαν κατολισθήσεις που σκότωσαν 42 άτομα.

«Είναι σίγουρα ένα πολύ διαφορετικό έδαφος από το Κάστρο του Windsor», υποστηρίζει μια τοπική πηγή. «Ας ελπίσουμε ότι ο Harry και η Meghan ξέρουν τι σημαίνει αυτό», συμπληρώνει.

Το ζευγάρι μοιράστηκε πρόσφατα εικόνες από το σπίτι τους στο πλαίσιο της συνέντευξης με την Oprah Winfrey, στην οποία μίλησαν για την ειρηνική οικογενειακή τους ζωή στη Santa Barbara.

Νικολέτα Μακρή.