Kate Middleton: Το ξεκαρδιστικό δώρο που σκέπτεται να κάνει στον William

04.06.2021
Kate Middleton: Το ξεκαρδιστικό δώρο που σκέπτεται να κάνει στον William
Ε, δεν το βάζει ο νους σου.

Η δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε ότι σκέπτεται να αγοράσει για τον πρίγκιπα William μια στολή Spider-Man ενώ συνομιλούσε με έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών ο οποίος ντύθηκε υπερήρωας για να διασκεδάσει τους ανθρώπους της τοπικής του κοινότητας κατά την πανδημία.

Η Κate είχε επιλέξει μια φωτογραφία του Jason Baird που είναι ντυμένoς Spider-Man για την έκθεση φωτογραφίας Hold Still, η οποία είχε σκοπό να ενθαρρύνει το κοινό να στείλουν φωτογραφίες που καταγράφουν την καθημερινή τους ζωή κατά τη διάρκεια του Covid-19.

Ο Jason, ο οποίος διευθύνει την Jason Baird Black Belt Academy και ο φίλος του Andrew Baldock, έγιναν γνωστοί ως «Stockport Spider-Men», κάνοντας τις καθημερινές τους βόλτες ντυμένοι υπερήρωες για να δώσουν χαρά στα παιδιά της περιοχής τους.

Η Kate και ο William επισκέφτηκαν πρόσφατα το κολλέγιο όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από 20 χρόνια. Πάτησε στον σύνδεσμο και δες όλα όσα έγιναν εκεί

Έτσι λοιπόν, όταν η δούκισσα μίλησε στο τηλέφωνο με τον Jason, του είπε: «Σας ευχαριστώ που στείλατε τη φωτογραφία σας, επειδή υπήρχαν μερικές συναισθηματικές και πραγματικά στενάχωρες εικόνες και ιστορίες. Αλλά αυτό έφερε, ειδικά στην κριτική επιτροπή, μια τόσο υπέροχη θετική εικόνα του κοινοτικού πνεύματος. Ήταν τέλειο!

«Και δεν είχα αντιληφθεί τότε ότι είσαστε δάσκαλος πολεμικών τεχνών, οπότε αυτό αποκτά ένα νόημα».

Έπειτα αστειευόμενη είπε: «Θα δω αν μπορεί να ακολουθηθεί αυτή η τάση εδώ στο Kensington Palace. Ίσως πρέπει να αγοράσω μια στολή στον William. Δυστυχώς, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι θα έχει τον αέρα που έχετε εσείς».