Harry - Meghan: Γιατί θα αργήσουμε να δούμε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους, Lili

09.06.2021
Harry - Meghan: Γιατί θα αργήσουμε να δούμε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους, Lili
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν το περασμένο σαββατοκύριακο, τoν ερχομό της κόρης τους, μιας αδελφούλας για τον δύο ετών γιο τους Archie.

Ενώ πολλοί fans ελπίζουν για μια φωτογραφία της Lili, είναι απίθανο το ζευγάρι να ικανοποιήσει σύντομα την προσδοκία σου. Από τότε, άλλωστε, που αποχώρησαν από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντα, ο δούκας και η δούκισσα δεν είναι πλέον υποχρεωμένοι να κοινοποιούν στο κοινό εικόνες ή πληροφορίες για τα παιδιά τους.

Όταν ο Archie έγινε δύο ετών τον Μάιο, ο Harry και η Meghan επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το πρόσωπό του, αντίθετα με το τι έκαναν μέχρι εκείνη τη στιγμή, για αυτό και έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του μικρού τους παιδιού με την πλάτη του στην κάμερα. Στη φωτογραφία, την οποία μοιράστηκαν στον ιστότοπο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Archewell, ο Archie φαίνεται να κρατά μπαλόνια στον κήπο τους στο Montecito. Για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του Archie πέρυσι, η Meghan δημοσίευσε ένα κλιπ από τον εαυτό της που διαβάζει ένα βιβλίο ως μέρος μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας για το Save the Children.

Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη του, κυκλοφόρησαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, με την Meghan να κρατά στα χέρια της τον Archie, διατηρώντας ταυτόχρονα το πρόσωπό του έξω από τη φωτογραφία.

Οι Sussexes κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα σύντομο βιντεάκι με τον Archie ως μέρος των νέων ντοκιμαντέρ του Harry στο Apple + TV, με τίτλο «The Me You Can't See». Το βίντεο δείχνει τον Archie να τρέχει κατά μήκος μιας παραλίας με την Meghan και τα δύο σκυλιά τους Guy και Pula. Φαίνεται ότι αισθάνονται πιο άνετα να μοιράζονται βίντεο κλιπ αντί για φωτογραφίες του μικρού Archie.

Πηγαίνοντας πίσω στη γέννηση του Archie το 2019, ζητήθηκε από τον Harry και την Meghan να συστήσουν τον νεογέννητο γιο τους στον κόσμο μέσω photocall στο Windsor με ένα βιντεάκι που γύρισαν με το παιδί τους δύο ημέρες μετά τη γέννησή του. Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης στον Τύπο, η Meghan είπε: «Είναι μαγικό, είναι καταπληκτικό και έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενη».

Πήραν επίσης τον Archie μαζί τους κατά την επίσημη περιοδεία τους στην Αφρική τον Οκτώβριο του 2019.

Τώρα που έχουν περισσότερη ελευθερία και έχουν απομακρυνθεί από τα βασιλικά καθήκοντα, είναι απίθανο να δούμε μια φωτογραφία της Lilibet σύντομα και αν το κάνουν, αμφιβάλλουμε ότι θα συμπεριλάβουν το πρόσωπό της στη φωτογραφία. Το ζευγάρι περίμενε επίσης λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την είδηση ​​της άφιξης της κόρης του, δημοσιεύοντας την εξής δήλωση: «Είναι μεγάλη χαρά που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, την Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor».