Meghan Markle: Το όνομα της κόρης της έχει μια αναφορά και στη μαμά της, Doria Ragland

10.06.2021
Meghan Markle: Το όνομα της κόρης της έχει μια αναφορά και στη μαμά της, Doria Ragland
Ε, ναι, τίμησαν, κατά κάποιον τρόπο, και την άλλη γιαγιά οι Sussexes.

Όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν το όνομα του δεύτερου παιδιού τους, Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, οι βασιλικοί fans συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι το όνομα είχε πολλές έννοιες. Το «Diana» ήταν μια αναφορά στην αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, και το «Lilibet» ήταν το παρατσούκλι της βασίλισσας Ελισάβετ ως παιδί. Όπως αποδεικνύεται, το όνομα του μωρού έχει και ένα τρίτο νόημα κρυμμένο μέσα σε αυτό. Το όνομα Lilibet Diana είναι επίσης μια αναφορά στη μαμά της Meghan, Doria Ragland.

Ενώ το ζευγάρι δεν έχει ακόμη μοιραστεί μια φωτογραφία του νεότερου μέλους της οικογένειάς του, οι βασιλικοί fans μαθαίνουν περισσότερα γι 'αυτό κάθε μέρα. Όπως αναφέρει το People, το όνομα του μωρού συνδέεται και με το παρατσούκλι που είχε η Meghan ως παιδί. Η μαμά της, η Doria Ragland, συνήθιζε να τη φωνάζει «Flower» και τώρα το ψευδώνυμο της κόρης της είναι ένας τύπος λουλουδιού. Α, και τα κρίνα (lilies) υπήρξαν σταθερά στη ζωή της Meghan και μάλιστα περιέλαβε το συγκεκριμένο λουλούδι στο νυφικό μπουκέτο της όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018.

Η Meghan αποκάλυψε στο παρελθόν τα παιδικά παρατσούκλια της σε μια ανάρτηση στο πλέον ανενεργό blog της, The Tig. Εκτός από το Flower, η μαμά της χρησιμοποίησε ψευδώνυμα όπως «Meg, MM ή M&M». Η μετακίνηση της Meghan και του Harry στο Λος Άντζελες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τους έφερε πιο κοντά στη μαμά της Meghan. Ζουν τώρα πολύ κοντά στην κυρία Ragland, η οποία θα μπορεί να βλέπει τον Archie και τη Lilibet να μεγαλώνουν.

Μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανές, αλλά η σχέση μεταξύ της παιδικής ηλικίας της Meghan και του ονόματος της κόρης της είναι τόσο γλυκιά.

Νικολέτα Μακρή