Πρίγκιπας Κάρολος: Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στη νύφη του, Meghan

16.06.2021
Πρίγκιπας Κάρολος: Το απίστευτο παρατσούκλι που έχει δώσει στη νύφη του, Meghan
Πάντα τα ψευδώνυμα μας ακούγονται περίεργα και αστεία: Πού να ακούσεις πώς αποκαλούσε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου τη γυναίκα που επέλεξε να παντρευτεί ο μικρός του γιος.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, λοιπόν, φέρεται να έχει δώσει στην Meghan Markle το παρατσούκλι «Tungsten» (είναι το χημικό στοχείο τουνγκστένιο ή βολφράμιο), μια αναφορά στην αντοχή της. Και αν δεν ήσουν καλή στη χημεία και αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, το tungsten (τουνγκστένιο ή βολφράμιο) βρίσκεται στον περιοδικό πίνακα χημικών στοιχείων και είναι ένα μέταλλο γνωστό για το υψηλό σημείο τήξης και αντοχής του στον πυρήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος επέλεξε το ψευδώνυμο αυτό επειδή η Μeghan είναι ανθεκτική και «αλύγιστη» - κάτι που γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο καθώς αυτή και ο Harry παραιτήθηκαν από τα προνόμια της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020 για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια - και παρόλο που ακούγεται περίεργο, φανταζόμαστε ότι ο διάδοχος του θρόνου θα έχει τους λόγους του για να το επιλέξε.

Μετά τον βασιλικό γάμο της Meghan και του Ηarry - κατά τη διάρκεια του οποίου ο Κάρολος συνόδευσε τη Meghan στην εκκλησία [φωτό επάνω] επειδή ο πατέρας της δεν ήταν παρών - μάθαμε από τον βασιλικό ρεπόρτερ Russell Myers ότι ο Κάρολoς είχε δώσει το παρατσούκλι «Tungsten» στη νύφη του. Ο Myers σημείωσε: «Την αποκαλεί τουνγκστένιο, το μέταλλο, επειδή είναι σκληρή και αλύγιστη. Είναι λίγο περίεργο, αλλά νομίζω ότι τη σέβεται πραγματικά. Νομίζει ότι κατάφερε να το αντιμετωπίσει καλά. Πιστεύω ότι προσπαθεί να την κάνει να τα βγάλει πέρα με τα ασταθή νερά της ένταξης στη βασιλική οικογένεια», συμπληρώνει.

Το τουνγκστένιο ή βολφράμιο, είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά μέταλλα στον πλανήτη. (Αν κάνεις μια βόλτα στη σελίδα της Wikipedia θα διαβάσεις ότι είναι επίσης τοξικό για τους περισσότερους ανθρώπους και ζώα, οπότε μπορεί να μην είναι το καλύτερο ψευδώνυμο, αλλά ας μην το σχολιάσουμε).

Αν και το ψευδώνυμο «βολφράμιο» είχε σκοπό να διευκολύνει τη μετάβαση της Meghan στη βασιλική οικογένεια έχει αποδειχθεί πιο ακριβές από ποτέ κατά το περασμένο ενάμισι έτος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Oprah με τον πρίγκιπα Ηarry, η Meghan Markle μοιράστηκε ότι είχε υποφέρει από σκέψεις αυτοκτονίας όταν ήταν μέσα στη βασιλική οικογένεια. Είχε υποστεί ασταμάτητο ρατσιστικό εκφοβισμό από τον Τύπο για τη σχέση της με τον Harry και αυτή και ο Harry αποκάλυψαν στην Οprah ότι ένιωθαν ότι δεν υποστηρίζονταν από τη βασιλική οικογένεια.

Η σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Κάρολου και των Sussexes παρέμενε για καιρό τεταμένη μετά τη συνέντευξη της Oprah αλλά είναι βέβαιο ότι μετά τη γέννηση της Lilibet "Lily" Diana τα πράγματα θα έχουν «μαλακώσει». Να σημειώσουμε ότι ο Harry είπε στην Oprah για τον μπαμπά του: «Θα τον αγαπώ πάντα. Έχουν συμβεί πολλά που μας έχουν πληγώσει όλους. Είναι από τις προτεραιότητές μου να θεραπεύσω αυτή τη σχέση και θα συνεχίσω να το κάνω».