Πρίγκιπας Ηarry: Ο λόγος για τον οποίο επέστρεψε εσπευσμένα στην οικογένεια του στις ΗΠΑ

05.07.2021
Πρίγκιπας Ηarry: Ο λόγος για τον οποίο επέστρεψε εσπευσμένα στην οικογένεια του στις ΗΠΑ
Φαίνεται ότι το πρόσφατο ταξίδι του πρίγκιπα Ηarry στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε τέλος.

Ο δούκας του Sussex, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μεταφέρθηκε με συνοδεία στο αεροδρόμιο την Παρασκευή για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια, όπως αποκάλυψε η Daily Mail. Το μαύρο Volkswagen Caravelle, που ήταν μέρος της «συνοδείας» που παρέλαβε τον Harry από το αεροδρόμιο όταν προσγειώθηκε στο Λονδίνο πριν από μια εβδομάδα, εντοπίστηκε την Παρασκευή να φεύγει από την κατοικία του Harry στην πατρίδα του, το Frogmore Cottage στο Windsor.

Η Daily Mail ανέφερε ότι το όχημα συνοδευόταν από αστυνομική συνοδεία και πήγε κατευθείαν στον τερματικό σταθμό 5 στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου - δύο σημάδια που δείχνουν ότι ο επιβάτης του αυτοκινήτου ήταν VIP με σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια του (όπως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, για παράδειγμα).

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε για τα παιδιά του και παραδέχτηκε:
«Τα δύο παιδιά είναι σαν να κάνεις ζογκλερικά»

Εάν ο Harry ήταν πράγματι στο Volkswagon Caravelle που κατευθύνθηκε στο Ηeathrow την Παρασκευή, αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι του στη Μεγάλη Βρετανία περιελάμβανε μόνο δύο ημέρες εκτός της υποχρεωτικής περιόδου της καραντίνας του. Ένας λόγος για το εσπευσμένο ταξίδι επιστροφής του Harry θα μπορούσε να είναι ο πρόσφατος θάνατος στην οικογένεια της Meghan Markle.

Την Πέμπτη, λίγες μόλις ώρες πριν ο Harry και ο αδελφός του, ο πρίγκιπας William, αποκαλύψουν το άγαλμα προς τιμήν της αείμνηστης μητέρας τους, της πριγκίπισσας Diana, έγινε γνωστό ότι ο 82χρονος θείος της Meghan, Michael Markle πέθανε "χτυημένος" από τη νόσο του Πάρκινσον.

«Ο Mike ήταν ένας υπέροχος, ευγενικός, ήσυχος άνθρωπος», είπε μια πηγή για το θείο της Meghan, στη Sun. «Ήταν πάντα χαρούμενος όταν τον ρωτούσαν για την Meghan, αλλά όποτε μιλούσε σε οποιονδήποτε, ήθελε κυρίως να μιλήσει για την αείμνηστη σύζυγό του - την αγαπούσε τόσο πολύ».

Diana: Ο William και ο Harry έκαναν μαζί τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος προς τιμή της
Η κοινή τους δήλωση

Σύμφωνα με ένα άλλο δημοσίευμα της Daily Mail, ο Mike Markle (ο μεγαλύτερος αδελφός του πατέρα της, Thomas Markle) δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πρίγκιπα Harry, αλλά ήταν «πολύ περήφανος» για την Meghan και χαρούμενος που είχε συγγενή εξ αγχιστείας από τη βασιλική οικογένεια.

Εκτός κι αν, πολύ απλά, δεν είχε τίποτα άλλο να κάνει πέρα από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του και το ζήτημα τελείωσε εκεί.

Νικολέτα Μακρή