Στην απομόνωση η Kate Middleton - Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid

05.07.2021
Στην απομόνωση η Kate Middleton - Ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid
Το παλάτι του Kensington εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την κατάστασή της δούκισσας του Cambridge.

Η Kate Middleton βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, σε απομόνωση, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η δούκισσα του Cambridge δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα αλλά ακολουθεί τις κρατικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα για ανάλογες περιπτώσεις.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την Kate να ματαιώσει την παρουσία της σε δύο επίσημες εκδηλώσεις που είχε αυτή την εβδομάδα ενώ τα τεστ που έχει κάνει ήδη η ίδια είναι αρνητικά.

Εμείς μπορεί να μαθαίνουμε τώρα την είδηση, όμως η "επιφυλακή" ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή (2/7/2021) μετά την εμφάνιση της δούκισσας σε αγώνα τένις στο Wimbledon [φωτό επάνω].

Η 39χρονη Kate έχει εμβολιαστεί με τις δύο δόσεις του εμβολίου ενώ πριν από το Wimbedon είχε εμφανιστεί και στον αγώνα ποδοσφαίρου της εθνικής Αγγλίας ενάντια στην εθνική Γερμανίας την περασμένη Τρίτη -όπου, βέβαια, την παράσταση έκλεψε ο γιος της, πρίγκιπας George.

Ευχόμαστε περαστικά και αναμένουμε νεότερα.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά για τους βρετανούς royals καθώς πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana.

Για την εκδήλωση είχε έρθει και ο πρίγκιπας Harry από την Αμερική, όμως έφυγε αμέσως μετά την εκδήλωση.