Πριγκίπισσα Eugenie: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία του γιου της August με τα χρώματα της ομάδας της Αγγλίας

13.07.2021
Πριγκίπισσα Eugenie: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία του γιου της August με τα χρώματα της ομάδας της Αγγλίας
Η πριγκίπισσα Eugenie ενθουσίασε τους fans της κοινοποιώντας αυτό το Σαββατοκύριακο ένα βίντεο του πανέμορφου γιου της August.

Η νέα μαμά, δημοσίευσε με περηφάνια ένα story για τους 1,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, με τον August να κουνάει τα χέρια και τα πόδια του με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ο μικρός ήταν ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια με τα χρώματα της ποδοσφαιρικής Αγγλίας για να δείξει την υποστήριξή του στην ομάδα. Η Eugenie πρόσθεσε τον ύμνο Three Lions των David Baddiel και Frank Skinner στο κλιπ και τάγκαρε επίσης την επίσημη ομάδα της Αγγλίας στην ανάρτησή της.

Η Kate παρακολούθησε το τελικό του Euro 2020 και όλοι κοιτούσαν τα σκουλαρίκια της - Εδώ μπορείς να τα αγοράσεις κι εσύ

Ωστόσο η Αγγλία ηττήθηκε τελικά από την Ιταλία στα πέναλτι και η Eugenie πρόσθεσε δύο νέα slides στα stories της, κάνοντας re-post δύο post της ομάδας της Αγγλίας, γράφοντας «Μας έφερες όλους μαζί και χαρήκαμε όταν το χρειαζόμασταν περισσότερο. Ευχαριστώ Αγγλία».

Καθώς είναι σαφώς μια μεγάλη fan του ποδοσφαίρου, δεν είναι η πρώτη φορά που η Eugenie εξέφρασε την αγάπη της για την αγγλική ομάδα στα κοινωνικά μέσα. Την Τετάρτη, μετά την ιστορική νίκη επί της Δανίας, η Eugenie μοιράστηκε ένα απόσπασμα μιας σκηνής από τους Friends, όπου η μαϊμού του Ross, ο Marcel ανοίγει το ραδιόφωνο για να παίξει το Three Lions.