Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το Megxit γίνεται ταινία και το τρέιλερ είναι αρκετά μελοδραματικό [video]

14.07.2021
Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το Megxit γίνεται ταινία και το τρέιλερ είναι αρκετά μελοδραματικό [video]
Η πολυτάραχη έξοδος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από το βρετανικό παλάτι γίνεται ταινία. Το Lifetime έβγαλε το δεύτερο τρέιλερ την ταινία Harry and Meghan: Escaping the Palace η οποία αποτελεί μια δραματική περιγραφή της εξόδου του δούκα και της δούκισσας του Sussex από τη βασιλική οικογένεια. Συνέχισε να διαβάζεις για να πάρεις μια γεύση από μια ταινία που αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει, το δίκτυο Lifetime κυκλοφορεί το τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς για τη βασιλική οικογένεια και το τελευταίο τρέιλερ σίγουρα έχει ξεσηκώσει τους φαν. Το τρέιλερ για τo Harry and Meghan: Escaping the Palace, το οποίο μοιράστηκε η Lifetime στα social media , ξεκινά με τον Jordan Dean ως πρίγκιπα Harry ο οποίος λέει: «Θα κάνω ό, τι μπορώ για να κρατήσω την γυναίκα και τον γιο μου ασφαλείς». Η Sydney Morton, η οποία υποδεύεται την Meghan ομολογεί, «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο, αλλά ήθελα να κάνω τη βασίλισσα περήφανη».

#Megxit: Τα καλύτερα τιτιβίσματα και τα πρωτοσέλιδα-φωτιά για την "έξοδο" των Sussexes από το Παλάτι

Το τρέιλερ ρίχνει μια ματιά στο πώς άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας χειρίστηκαν την έξοδο. Mάλιστα ο Jordan Whalen, ο οποίος υποδύεται τον πρίγκιπα William λέει, «Αφήστε όλους να το καταλάβουν. Διακυβεύεται η μοναρχία », αλλά η Maggie Sullivun, ως βασίλισσα Ελισάβετ, απαντάει « Η μοναρχία πάντα επιβιώνει». Ο χαρακτήρας της Meghan κλείνει το τρέιλερ με μια δραματική ερώτηση στον εαυτό της: «Μήπως έκανα το μεγαλύτερο λάθος στον κόσμο;». Στο τρέιλερ εμφανίζονται επίσης, η Laura Mitchell ως Kate Middleton και η Bonnie Soper στον ρόλο της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana.

Πρόκειται για το δεύτερο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε το Lifetime για την επερχόμενη ταινία. Το δίκτυο μοιράστηκε ένα άλλο τρέιλερ τον Ιούνιο που είναι φυσικά εξίσου δραματικό. Ξεκινά με τον χαρακτήρα του πρίγκιπα Harry να λέει στη σύζυγό του: «Σε βλέπω κυριολεκτικά να κυνηγιέσαι μέχρι θανάτου και είμαι ανίσχυρος να το σταματήσω». Η Δούκισσα του Sussex απαντά, «Είμαι το άτομο που είναι δυνατό και κάνει τα πράγματα σωστά».

Αν και για το Harry and Meghan: Escaping the Palace δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κάποια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η ταινία αναμένεται να βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

Νικολέτα Μακρή