Μονακό: Ο Αλβέρτος και τα δίδυμα επισκέφτηκαν τη Charlene στην Αφρική - Το παράξενο "ατύχημα" της μικρής πριγκίπισσας

25.08.2021
Μονακό: Ο Αλβέρτος και τα δίδυμα επισκέφτηκαν τη Charlene στην Αφρική - Το παράξενο "ατύχημα" της μικρής πριγκίπισσας
Η πριγκίπισσα Charlene αναρρώνει από επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Μέρες χαράς για τη, Νοτιοαφρικανή στην καταγωγή, σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό καθώς ύστερα από μια μεγάλη δοκιμασία με την υγεία της, είξναι πανευτυχής και δεν το κρύβει.

Η Charlene, η οποία βρίσκεται στην πατρίδα της από τον Μάιο -δίνοντας τροφή στις κακές γλώσσες για σενάρια περί χωρισμού, φυσικά- υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα και αυτό τον καιρό αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τα 6χρονα πια δίδυμα παιδιά τους που την επισκέφτηκαν, όπως είχε ανακοινωθεί και επίσημα.

Με μία ανάρτηση μοιράστηκε τη χαρά της η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται ενεργά ενάντια της λαθροθηρίας στην πατρίδα της, που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο όλα τα άγρια ζώα -και ειδικά τους ρινόκερους της περιοχής.

"Είμαι ενθουσιασμένη που έχω την οκογένειά μου ξανά κοντά μου", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει τις τέσσερις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Charlene ενώ στη συνέχεια εστίασε στην κόρη της, πριγκίπισα Gabriella εξηγώντας κάπως το περίεργο κούρεμα που βλέπουμε στα μαλλιά της.

"Η Gabriella αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της. Συγνώμη Bella μου, έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να το διορθώσω", γράφει η Charlene και ιδού: