Πριγκίπισσα Charlotte: Γιατί αυτή η σχολική χρονιά της θα είναι ξεχωριστή

26.08.2021
Πριγκίπισσα Charlotte: Γιατί αυτή η σχολική χρονιά της θα είναι ξεχωριστή
Η πριγκίπισσα Charlotte πρόκειται να βρεθεί μπροστά σε δύο μεγάλα σημαντικά γεγονότα όταν ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά, τον Σεπτέμβριο.

Η πριγκίπισσα, η οποία αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την υπόλοιπη οικογένεια των Cambridges, θα επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες, στο δημοτικό σχολείο Thomas's Battersea στο Νοτιοδυτικό Λονδίνο, μαζί με τον αδελφό της, πρίγκιπα George.

Η Charlotte θα ξεκινήσει τη δευτέρα τάξη στις 9 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι η τελευταία χρονιά της εκπαίδευσης για νήπια ή οι μικρές τάξεις του σχολείου. Αυτό θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής για τη νεαρή πριγκίπισσα, πριν συνεχίσει μαζί με τον George, ο οποίος θα ξεκινήσει τώρα την τετάρτη τάξη, στο δημοτικό σχολείο.

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Το εξάχρονο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα έχει μπροστά του επίσης ένα άλλο εκπαιδευτικό γεγονός κατά τη νέα σχολική χρονιά, καθώς όλοι οι μαθητές της δευτέρας και της έκτης τάξης στο αγγλικό σύστημα εκπαίδευσης, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν τα SATs (Standard Assessment Tests) για να αξιολογηθεί η ακαδημαϊκή πρόοδος τους στην ανάγνωση, τα μαθηματικά και τα αγγλικά.

Την προηγούμενη χρονιά οι εξετάσεις ακυρώθηκαν λόγω του Covid, με όλους τους μαθητές να αναμένεται να συμμετάσχουν στα SATs κατά τη θερινή περίοδο και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2022.

Χωρίς αμφιβολία, η Charlotte θα μπορέσει να πάρει συμβουλές από τον οκτάχρονο αδελφό της George, ο οποίος έχει περάσει αυτές τις εξετάσεις πριν δύο χρόνια.

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα πριγκιπόπουλα - Εμείς ξετρελαθήκαμε με τα μαλλιά της Kate [photos]

Ο μικρότερος αδελφός τους ο πρίγκιπας Louis o oποίος είναι 3 ετών, ξεκίνησε νηπιαγωγείο στο βρεφονηπιακό σχολείο Willcocks τον Απρίλιο και αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα των αδελφών του τον Σεπτέμβριο του 2022 και να γραφτεί από τους γονείς του στο ιδιωτικό δημοτικό σχολείο, το οποίο κοστίζει 17.000 λίρες το χρόνο.

Το Thomas είναι γνωστό ως ένα από τα πιο διάσημα δημοτικά σχολεία στο Λονδίνο, παρέχοντας στα παιδιά μια «εκπαίδευση με προοπτική, εξωστρέφεια και αξίες».

Εμείς ευχόμαστε στη Charlotte ένα υπέροχο ξεκίνημα για τη νέα σχολική χρονιά καθώς και σε όλα τα παιδιά του κόσμου!