William - Κate: Τι βρίσκεται πίσω από τη σκέψη τους να μετακομίσουν κοντά στη βασίλισσα

30.08.2021
William - Κate: Τι βρίσκεται πίσω από τη σκέψη τους να μετακομίσουν κοντά στη βασίλισσα
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σκέφτονται σοβαρά να μετεγκατασταθούν στο Windsor, ώστε να είναι πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ. Γιατί, όμως;

Το πριγκιπικό ζεύγος, σύμφωνα με την Mail on Sunday, εξετάζει κάποιες επιλογές διαμονής στην περιοχή που είναι κατάλληλες για να μεγαλώσουν τα τρία τους παιδιά, ο οκτάχρονος πρίγκιπας George, η εξάχρονη πριγκίπισσα Charlotte και ο τρίχρονος πρίγκιπα Louis. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Κate και ο William πρόκειται να αναλάβουν πιο ανώτερους ρόλους μέσα στη βασιλική οικογένεια.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

Προς το παρόν, η οικογένεια των Cambridge μοίρασε τον χρόνο της μεταξύ της κατοικίας τους στο παλάτι του Kensington, όπου βρίσκονται επίσης τα γραφεία τους και της εξοχικής τους κατοικίας, του Anmer Hall, στο Norfok, στο Κτήμα Sandringham της βασίλισσας.

Το Anmer Hall ήταν ένα γαμήλιο δώρο από τη μονάρχη, το οποίο το ζευγάρι έκανε μόνιμη κατοικία του μεταξύ του 2015 και του 2017.

Αν μείνουν μόνιμα στο Windsor, ο δούκας και η δούκισσα θα πήγαινουν στο Λονδίνο όταν είναι αναγκαίο και θα είναι πιο κοντά στους γονείς της Κate, Michael και Carole Middleton, που ζουν στο Bucklebury.

«Το Anmer Hall είχε νόημα ενώ ο William ήταν πιλότος ελικοπτέρου στην Ανατολική Αγγλία και ήταν χρήσιμος για τα Χριστούγεννα στο Sandringham, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο πια. Είναι πολύ μακριά για τα Σαββατοκύριακα, αλλά το Windsor είναι ένας τέλειος συμβιβασμός. Εξετάζουν κάποιες επιλογές στην περιοχή», δήλωσε η πηγή του δημοσιεύματος.

Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Η βασίλισσα μετακόμισε στο κάστρο του Windsor επ 'αόριστον μετά το ξέσπασμα του Covid τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Το Windsor έχει ιδιαίτερη σημασία και για τη μονάρχη, καθώς είναι εκεί που έχει ταφεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο επί 73 χρόνια σύζυγός της και είναι εκεί όπου το βασιλικό ζευγάρι περνούσε στο παρελθόν κάθε Πάσχα μαζί. Η Αυτής Μεγαλειότης θα συνεχίσει να περνά το καλοκαίρι στο Κάστρο Balmoral στη Σκωτία και τα Χριστούγεννα στο Sandringham House.