Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια φωτογραφία της από μια εντυπωσιακή εμφάνιση λίγο πριν ανέβει στον θρόνο

27.08.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Η σπάνια φωτογραφία της από μια εντυπωσιακή εμφάνιση λίγο πριν ανέβει στον θρόνο
Αυτό και αν είναι throwback! Τα social media της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκαν μια φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ από το παρελθόν, η οποία την δείχνει απαστράπτουσα σε μια επίσημη εκδήλωση τη χρονιά που έγινε βασίλισσα.

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο twitter και στα stories στο Instagram, δείχνει την Αυτής Μεγαλειότητα να παρευρίσκεται σε μια επίσημη φιλανθρωπική εκδήλωση στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο τον Νοέμβριο του 1952.

Η Αυτής Μεγαλειότητα έγινε βασίλισσα μετά το θάνατο του πατέρα της τον Φεβρουάριο του 1952, αν και η στέψη της δεν έγινε μέχρι και τον επόμενο χρόνο και αρκετούς μήνες μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας.

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχε τότε η Ελισάβετ ήταν το φεστιβάλ της Αγίας Σεσίλιας, η οποία ήταν μια εμβληματική εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης Help for Musicians UK. Η εικόνα μοιράστηκε στα social media για να σηματοδοτήσει τα 100 χρόνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης και να τονίσει τον τρόπο με τον οποίο «έχει υποστηρίξει πάνω από 21.000 μουσικούς με δυσκολία στη χρηματοδότηση, κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Η φωτογραφία ανέβηκε επίσης από τη βασιλική οικογένεια για να τονίσει τις πολλές οργανώσεις και φιλανθρωπικά ιδρύματα, των οποίων η βασίλισσα είναι προστάτιδα.

«Η βασίλισσα είναι προστάτιδα περισσότερων από 500 οργανισμών και φιλανθρωπικών οργανώσεων», ανέφερε η ανάρτηση, αναδεικνύοντας μερικά από τα μουσικά ιδρύματα από τη λίστα.

Σε αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, η Royal Choral Society και η κλασική ομάδα γκάιντας, The Piobaireachd Society.

Πριν από λίγες μέρες η βασιλική οικογένεια γιόρτασε ένα πολύ διαφορετικό event μέσω της μουσικής, καθώς το Changing of the Guard (η παραδοσιακή αλλαγή της βασιλικής φρουράς) επέστρεψε για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020, οπότε και είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας.

Πρίγκιπας Φίλιππος - Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη (1939) και η τελευταία (2020) κοινή τους φωτογραφία πριν το "αντίο"

Το συγκρότημα «The State Ceremonial Musicians of The Band of the Household Division» σηματοδότησε την εκδήλωση παίζοντας μια ποικιλία δημοφιλών τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένου του Gold των Spandau Ballet προς τιμήν των Παραολυμπιακών αγώνων που διεξάγονται αυτόν τον καιρό στο Τόκιο.