Πρίγκιπας Harry: Γνωστή δημοσιογράφος γράφει για το παρελθόν του: «Μύριζε το σώμα του αλκοόλ και τσιγάρο»

01.10.2021
Πρίγκιπας Harry: Γνωστή δημοσιογράφος γράφει για το παρελθόν του: «Μύριζε το σώμα του αλκοόλ και τσιγάρο»
To 2021 ήταν μια καταιγιστική χρονιά για τον πρίγκιπα Harry και όμως έχει ακόμα τόσα πολλά project στον ορίζοντα. Μεταξύ του πρόσφατου ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του Meghan Markle - το πρώτο του ζευγαριού από τότε που καλωσόρισε την κόρη του, Lilibet Diana - των επερχόμενων απομνημονευμάτων του και του Archewell Foundation, υπάρχουν ακόμα πολλά στα σκαριά για τον δούκα του Sussex.

Μεταξύ των πολλών νέων ρόλων που ο πρίγκιπας Ηarry θα αναλάβει, είναι μια ηγετική θέση στην Επιτροπή του Ινστιτούτου Aspen για την Διαταραχή της Πληροφορίας. Οι συνεργάτες του Ηarry θα περιλαμβάνουν τους Rashad Robinson, Chris Krebs, και Katie Couric. Με την τελευταία όμως υπάρχει ένα θέμα καθώς το νέο της βιβλίο έφερε ξανά στην επιφάνεια ένα δύσκολο κεφάλαιο από το παρελθόν του Ηarry.

Πρίγκιπας Harry: Η Meghan, η Diana, η ψυχοθεραπεία, ο γενετικός κύκλος του πόνου και η... Αχίλλειος Πτέρνα του - 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Η δύσκολη περίοδος

Τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Couric, με τίτλο «Going There», εξιστορούν την καριέρα της δημοσιογράφου και τις πολλές προσωπικότητες από τις οποίες πήρε συνέντευξη όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Harry. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που περιέγραψε η Couric, η δημοσιογράφος θυμήθηκε το άρωμα του τσιγάρου και του αλκοόλ που «έβγαινε από κάθε πόρο» του σώματος του πρίγκιπα Ηarry, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail. Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ενηλικίωση του ο Ηarry, πάλεψε με θέματα ψυχικής υγείας και τα πάρτι έγιναν η διέξοδος μέσω της οποίας διοχέτευε το τραύμα της απώλειας της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, που βίωσε όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Πρίγκιπας Harry: Κρίσεις πανικού, ναρκωτικά, ο θάνατος της μητέρας του και η Meghan - Νέα συνέντευξη, νέος "πονοκέφαλος" για το παλάτι

Οι εξομολογήσεις

Πράγματι, ο δούκας του Sussex γνωρίζει πια εκ των υστέρων τη βασική αιτία αυτών των καταστροφικών συνηθειών που καλύπτονταν συνεχώς από τον βρετανικό Τύπο. «Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι το να χάσω τη μαμά μου σε ηλικία 12 ετών και ως εκ τούτου να “κλείσω” όλα μου τα συναισθήματα τα τελευταία 20 χρόνια, είχε μια πολύ σοβαρή επίδραση όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή αλλά και στη δουλειά μου», έγραψε ο Harry σε ένα ποστ τον Μάρτιο του 2021 σε μια συνεργασία με την BetterUp.

Φυσικά, αυτά τα σχόλια σίγουρα φέρνουν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή του Harry για πολλούς fans του μέλους της βασιλικής οικογένειας, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό να δούμε πόσο μακριά έχει φτάσει σήμερα. Ίσως τα απομνημονεύματα του Harry να ρίξουν ακόμα περισσότερο φως σε αυτό το δύσκολο κεφάλαιο της ζωής του.