Meghan Markle: Μίλησε πρώτη φορά για την κορούλα της, Lilibet

30.09.2021
Meghan Markle: Μίλησε πρώτη φορά για την κορούλα της, Lilibet
Τριών μηνών είναι πια η κόρη των Sussexes και ακόμη δεν έχουμε δει ούτε τα πατουσάκια της.

Πριν από μερικές μέρες ο πρίγκιπας Ηarry και η δούκισσα του Sussex, Μeghan ολοκλήρωσαν το πρώτο τους επαγγελματικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη μετά τη γέννηση της κόρης τους, Lilibet. Η επίσκεψή τους περιελάμβανε την παρακολούθηση της εκδήλωσης Global Citizen Live για την προώθηση της ισότητας των εμβολίων. Και ενώ oι δυο τους βρίσκονταν μακριά από τα παιδιά τους, φαίνεται ότι αυτά δεν ήταν μακριά από το μυαλό τους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο One World Trade Center, η Meghan Markle μοιράστηκε μια πολύ γλυκιά στιγμή σχετικά με την Lilibet.

The Bench: H Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τον Harry και τον Αrchie

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στο One World Observatory και στο Memorial Museum 9/11, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τη Meghan Markle πώς είναι η Lilibet. Εκείνη απάντησε: «Είναι όμορφη».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το βασιλικό ζευγάρι μιλάει δημοσίως για τη Lilibet από τότε που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν για τον Archie, η Markle χαμογέλασε αμήχανα και σήκωσε τον αντίχειρά της.

Η αλήθεια εναι ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κρατούν μυστικές τις λεπτομέρειες για την οικογένειά τους.

Ο Harry γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη σχέση του με τη Meghan και ο William ετοιμάζει σειρά για το περιβάλλον

Ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο βασιλικό μέλος είναι ακόμα ασαφείς, συμπεριλαμβανομένου του πότε και πού θα βαφτιστεί η μικρούλα. Η Daily Mail ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Harry είχε ξεκαθαρίσει τις «προθέσεις του» θέλοντας να βαφτιστεί η Lilibet στο Windsor, όπως ο αδελφός της, Αrchie. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Έχει επίσης αναφερθεί ότι ο πρίγκιπας Ηarry ζήτησε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες εβδομάδες, ώστε η βασίλισσα να γνωριστεί με τo δισέγγονο της για πρώτη φορά.

Θα φανεί...

Νικολέτα Μακρή