Πριγκίπισσα Beatrice: Το όνομα της κόρης της έχει σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τη βασίλισσα της Αγγλίας

01.10.2021
Πριγκίπισσα Beatrice: Το όνομα της κόρης της έχει σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τη βασίλισσα της Αγγλίας
Το δωδέκατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ πήρε το όνομά της, ως δεύτερο.

Η πριγκίπισσα Beatrice και ο σύζυγός της, Edoardo Mapelli Mozzi ανακοίνωσαν πώς ονόμασαν την κόρη τους, που γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.

Και το όνομα αυτής: Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi. «Η κοινή ζωή μας μόλις ξεκίνησε και ανυπομονώ να δω όλα τα υπέροχα πράγματα που μας επιφυλάσει», γράφει στην ανάρτησή του ο ευτυχής πατέρας τονίζοντας πόσο ευγνώμων είναι για την "υπέροχη γυναίκα του, τη Sienna και τον Wolfie", τον γιο που έχει από τον προηγούμενο γάμο του.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Edoardo βλέπουμε τα αποτυπώματα της νεογέννητης μικρούλας και το όνομά της. Τη φωτογραφία αυτή μοιράστηκαν και στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας, μαζί με τις ευχές τους

Ο γάμος

Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Edoardo Mapelli Mozzi, τον Ιούλιο του 2020. Η ανακοίνωση, μάλιστα είχε γίνει τον Μάιο, ανήμερα της επετείου γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, σε μια κίνηση που από πολλούς είχε ερμηνευτεί ως "εκδίκηση" από το Παλάτι για την απόφαση των Sussexes να αποκαλύψουν τη δική τους εγκυμοσύνη στον γάμο της αδελφής της Beatrice, Εugenie και μέχρι και να επισκιάσουν το γεγονός!

Η σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου

Και κάτι "δικό" μας πλάι στα βασιλικά νέα, καθώς θυμόμαστε ότι το ίδιο όνομα έδωσε και στην κορούλα της η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγο καιρό, ενώ, για την ιστορία, έτσι λένε και τη μεγάλη κόρη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό θα είναι το όνομα της κόρης της - Κάτι μας θυμίζει