Πρίγκιπας Harry: Το παλάτι ανησυχεί ότι μπορεί να αποκαλύψει στο βιβλίο του τον ρατσιστή συγγενή του

05.10.2021
Πρίγκιπας Harry: Το παλάτι ανησυχεί ότι μπορεί να αποκαλύψει στο βιβλίο του τον ρατσιστή συγγενή του
Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry προφανώς ανησυχούν τη βασιλική οικογένεια. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς από τότε που ο Harry ανακοίνωσε ότι γράφει απομνημονεύματα, το βασιλικό ρεπορτάζ σφύζει από αναφορές ότι κανείς στο παλάτι δεν είναι ευχαριστημένος με την απόφαση. Συνήθως, αυτές οι αναφορές επικεντρώνονται μόνο σε αόριστες ανησυχίες ότι ο Harry θα πει πάρα πολλά/θα φέρει ντροπή στη βασιλική οικογένεια/κλπ.

Ωστόσο ένα νέο ρεπορτάζ από τη The Sun γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένο, καθώς ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι του παλατιού είναι ανήσυχοι επειδή είναι σίγουροι ότι ο εκδότης του Harry θα του ασκήσει «εξαιρετική πίεση» για να κατονομάσει το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του Archie πριν γεννηθεί.

Αυτό παραπέμπει στις αποκαλύψεις από τη συνέντευξη του Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Σε αυτήν, αποκάλυψαν μια ιστορία για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που δεν κατανόμασαν και το οποίο είχε εκφράσει ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του Archie, όταν η Μeghan ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Ο Harry ξεκαθάρισε τότε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αποκαλύψει ποτέ την ταυτότητα του εν λόγω μέλους της οικογένειας (αν και επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ ή ο πρίγκιπας Φίλιππος), αλλά τώρα προφανώς το παλάτι ανησυχεί ότι θα έχει αλλάξει γνώμη.

Meghan και Harry - Συνέντευξη: Οι τάσεις αυτοκτονίας, το... χρώμα του Archie, το φύλο του μωρού, ο William, η Kate και άλλες αποκαλύψεις

«Οι εκδότες θα θέλουν πολλά για τα χρήματα που έχουν δώσει, όπως το να κατονομαστεί αυτός ο λεγόμενος ρατσιστής», εξήγησε η βασιλική εμπειρογνώμονας Penny Junor, αναφερόμενη στην προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συμφωνία του βιβλίου του πρίγκιπα.

Η Junor λέει ότι τα ζητήματα ρατσισμού δεν είναι το μόνο για το οποίο ανησυχεί το παλάτι για το βιβλίο του Harry. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας πήρε συνέντευξη από μερικούς φίλους της πριγκίπισσας Diana για το βιβλίο, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αφορά συγκεκριμένα τον Κάρολο και την Camilla.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά αν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θίξουν τη βασιλική οικογένεια

«Ερευνά τη ζωή της μητέρας του, έτσι θα μιλήσει για τον γάμο των γονιών του, τον χωρισμό, τις σχέσεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι απίστευτα βλαβερό για τον πατέρα του και την Camilla», αναφέρει η Junor και καταλήγει: «Ο Κάρολος θα γίνει βασιλιάς και η Camilla βασίλισσα του. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται αυτοί ή η χώρα, είναι μια άλλη έξαρση θυμού που βασίζεται σε ψευδείς κατηγορίες».