William και Kate: Πολύ πιο νωρίς η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges φέτος - Η βασική διαφορά με άλλες χρονιές

10.12.2021
William και Kate: Πολύ πιο νωρίς η χριστουγεννιάτικη κάρτα των Cambridges φέτος - Η βασική διαφορά με άλλες χρονιές
Μια καλοκαιρινή λήψη για τις φετινές γιορτές από τη βασιλική οικογένεια και από ένα γεωγραφικό σημείο που έχει ιδιαίτερη σημασία για τη δούκισσα του Cambridge.

Συνήθως η κάρτα των Χριστουγέννων των Cambridges (και όλων των royals, δηλαδή) αποκαλύπτονταν περί τις 17 με 18 Δεκεμβρίου. Φέτος, ο William και η Kate αποφάσισαν να τη μοιραστούν λίγο νωρίτερα.

Μόλις, είδαμε, λοιπόν, την οικογενειακή πόζα που επέλεξαν για να στείλουν τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους και μας μύρισε... καλοκαίρι!

Ο William και η Kate ποζάρουν όλο χαμόγελο έχοντας μαζί τους τα τρία τους παιδιά, τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι και η πιο σοβαρή από τους πέντε.

Η λήψη είναι από ταξίδι που πραγματοποίησε η οικογένεια στην Ιορδανία φέτος το καλοκαίρι, εξ ου και η light περιβολή! Με σορτσάκια και βερμούδες τα αγόρια της "παρέας" με αεράτα φορεματάκια τα κορίτσια -αν και της μαμάς Kate είναι μακρυμάνικο- και, όπως πάντα, σε απόλυτο χρωματικό συνδυασμό μεταξύ τους!

Μια γλυκύτατη φωτογραφία με φόντο την Ιορδανία, μια χώρα που κατέχει ένα ξεχωριστό χώρο στην καρδιά της δούκισσας καθώς εκεί πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής της ηλικίας, όταν ο πατέρας της, Michael Middleton εργαζόταν εκεί ως πιλότος της British Airways.

"Πανευτυχείς που μοιραζόμαστε μια νέα φωτογραφία της οικογένειας που κοσμεί τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Κάνοντας μια "βόλτα" στις χριστουγεννιάτικες κάρτες της οικογένειας και είναι προφανές ότι ως επί το πλείστο οι εικόνες είναι χειμωνιάτικες με εξαίρεση, εκτός από τη φετινή, αυτές του 2014 και 2019. Σε αναμονή για τις κάρτες της υπόλοιπης οικογένειας και ειδικά των Sussexes με την ελπίδα ότι θα δούμε πρώτη φορά τη μικρή Lillibet ιδού και καλές γιορτές: