Κάρολος και Καμίλα: Δύο στοιχεία που κάνουν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους "παράξενη" και ξεχωριστή

13.12.2021
Κάρολος και Καμίλα: Δύο στοιχεία που κάνουν τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους "παράξενη" και ξεχωριστή
Σε απόλυτο Covid mood οι ευχές του royal ζεύγους φέτος!

Είδαμε την κάρτα των Cambridges για φέτος και μελετήσαμε τα μυστικά πίσω απο τις στυλιστικές επιλογές τους. Αναμένουμε αυτή των Sussexes και ξαφνιαστήκαμε από την κάρτα που έστειλαν φέτος για τις γιορτές ο διάδοχος και η σύζυγος του.

Η φωτογραφία που επέλεξαν για να στείλουν τις ευχές τους ο Κάρολος και η Καμίλα είναι από εκδήλωση του Ιουνίου στο Ascott. Σε αυτή, αμφότεροι φορούν τις μάσκες τους ενώ ουδείς κοιτάζει τον φακό! Δύο στοιχεία πρωτοφανή για επίσημη royal κάρτα, όμως, τα είδαμε κι αυτά!

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά βάση, το σκεπτικό πίσω από την επιλογή και της φετινής εορταστικής φωτογραφίας του Κάρολου και της Καμίλα παραμένει το ίδιο. Σε αντίθεση με τους Cambridges που κάθε χρόνο μοιράζονται μία στημένη φωτογραφία, ως προς την πόζα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης επιλέγουν πολύ συχνά μία πιο αυθόρμητη λήψη. Ιδού, για παράδειγμα (και για του λόγου το αληθές) οι φωτογραφίες που επέλεξαν για το 2020 και το 2019 με τη σειρά. Η μεν πρώτη τους βρίσκει στον κήπο το σπιτιού τους και η άλλη στο ταξίδι τους στην Κούβα.