Πρίγκιπας William: Με ποια διάσημη τραγουδίστρια είχε «cyber σχέση»

16.12.2021
Πρίγκιπας William: Με ποια διάσημη τραγουδίστρια είχε «cyber σχέση»
Ο μελλοντικός βασιλιάς είχε έντονη ερωτική δραστηριότητα πριν γίνει ευτυχισμένος μπαμπάς σε μια πενταμελή οικογένεια.

Ο πρίγκιπας William είχε πριν από χρόνια μια «cyber σχέση» με την Britney Spears. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων, Christopher Andersen.

Μιλώντας στο Us Weekly, ο Andersen, ο συγγραφέας του «Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», αποκάλυψε ότι ο δούκας του Cambridge και η Spears «προσπάθησαν να βρεθούν μαζί όταν ήταν νέοι», πριν ο William αρχίσει να βγαίνει με τη σημερινή σύζυγό του Kate.

Ο Αndersen ισχυρίστηκε επίσης ότι, αν και το ζευγάρι ήταν σε επαφή, η σχέση δεν πήγε πουθενά. «Μπορεί να υπήρξαν τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά δεν θυμάμαι να κατάφεραν να συναντηθούν ποτέ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», αναφέρει στο βιβλίο.

Οι ισχυρισμοί του Αndersen στηρίζονται στη συνέντευξη της Spears το 2002 στην εκπομπή Frank Skinner Show του ITV, κατά την οποία η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι αυτή και ο μελλοντικός βασιλιάς είχαν «ανταλλάξει email για λίγο διάστημα». Σύμφωνα με το ABC, η 20χρονη, τότε, Spears είχε πει, «υποτίθεται ότι θα ερχόταν να με δει κάπου, αλλά δεν τα κατάφερε».

Δεν ήταν μόνο η Britney

Ωστόσο η Βritney Spears δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει συνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια μέσω του πρίγκιπα. Ο Andersen αποκάλυψε επίσης στο Us Weekly ότι ο William απολάμβανε μια «παρόμοια διαδικτυακή σχέση» με την ανιψιά του προέδρου George W. Bush, το μοντέλο Lauren Bush.

Ο βασιλικός βιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι πριν συνομιλήσει διαδικτυακά με την Spears, ο τότε νεαρός πρίγκιπας William ένιωθε κάτι για την Cindy Crawford. «Νομίζω ότι είναι πολύ χαριτωμένο», σχολίασε ο Andersen, προσθέτοντας ότι η μητέρα του William, η αείμνηστη πριγκίπισσα Diana, «κανόνισε μια συνάντηση» μεταξύ του γιου της και του μοντέλου, όταν έμαθε ότι ο γιος της την είχε πατήσει μαζί της.

Φυσικά, ο δούκας του Cambridge τελικά παντρεύτηκε την Middleton σε μια βασιλική γαμήλια τελετή στο Αββαείο του Γουέστμινστερ το 2011.

Μιλώντας για τη σχέση του William με τη δούκισσα του Cambridge, ο Andersen είπε στο Us Weekly: «Νομίζω ότι είναι πολύ ενδεικτικό ότι τόσο ο William όσο και ο Harry παντρεύτηκαν κοινές θνητές. Αλλά νομίζω ότι αυτά είναι πράγματα που θα λάτρευε η Diana, δηλαδή το γεγονός ότι τα παιδιά της βγήκαν έξω από τη ζώνη άνεσης όλων».