William και Kate: Η σπάνια δημόσια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους που «τσάκωσε» ο φακός [video]

21.12.2021
William και Kate: Η σπάνια δημόσια τρυφερή στιγμή μεταξύ τους που «τσάκωσε» ο φακός [video]
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge τα είπαν όλα με ένα βλέμμα.

Σίγουρα η δημόσια εικόνα της Kate και του William έχει «μαλακώσει» πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους έχουν χαλαρώσει πολύ και ο φακός έχει «πιάσει» αρκετά γλυκά στιγμιότυπα μεταξύ τους.

Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Το πιο πρόσφατο παράδεγμα έρχεται μέσα από το Westminster Abbey στο πλαίσιο της πρόσφατης Χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργάνωσε η δούκισσα του Cambridge και προβλήθηκε από το ITV.

Ένα νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκδήλωση Royal Carols: Together at Christmas έχει καταγράψει ένα πολύ γλυκό οπτικό φλερτ μεταξύ των royal συζύγων.

Ιδού το βίντεο και η γλυκύτατη στιγμή προς το τέλος του:

Η Ellie Goulding τραγουδά "Have Yourself A Merry Little Christmas" και η Kate με τον William κοιτάζονται όλο νόημα και... γλύκα, γεγονός που η Daily Mail αποδίδει στο γεγονός ότι η συγεκριμένη καλλιτέχνις τραγούδησε και στον γάμο τους και ενδεχομένως αυτό να τους έφερε αναμνήσεις στο μυαλό και την καρδιά.

Εκτός, βέβαια, από τις τρυφερές στιγμές μεταξύ των Cambridges ο φακός έχει καταγράψει και μία ιδιαίτερα άβολη στιγμή όπου η Kate αποφεύγει χάδι του William, τα Χριστούγεννα του 2019. Συμβαίνουν κι αυτά. Πάτησε επάνω στον σύνδεσμο για να θυμηθείς το εν λόγω περιστατικό.

Η Kate και ο William παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011 και έχουν μαζί τρία παιδιά, τους πρίγκιπες George και Louis και την πριγκίπισσα Charlotte. Ιδού και η κάρτα που κυκλοφόρησαν φέτος για τα Χριστούγεννα.