Πρίγκιπας Harry: Όταν χάρισε στον William το δαχτυλίδι της μαμάς τους με τον όρο να το προσφέρει στην Kate

15.12.2021
Πρίγκιπας Harry: Όταν χάρισε στον William το δαχτυλίδι της μαμάς τους με τον όρο να το προσφέρει στην Kate
Μπορεί πλέον να υπάρχει έντονος θόρυβος για την κόντρα του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry, υπήρξε όμως μια εποχή που τα αδέρφια ήταν απίστευτα δεμένα μεταξύ τους και η σχέση τους πολύ πιο φιλική. Θυμάσαι εκείνες τις μέρες;

Οι δυο τους μεγάλωναν παραμένοντας τα πιο έμπιστα πρόσωπα ο ένας του άλλου, στα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana. Αυτή η στένη σχέση δεν θα μπορούσε να φανεί πιο ξεκάθαρα σε μια νέα αποκάλυψη για το πώς ο πρίγκιπας Harry έδωσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μητέρας τους, στον William - αλλά μόνο όταν ήταν σίγουρος ότι θα το φορούσε η Kate Middleton.

Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Οι μακροχρόνιοι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν καλά ότι η σχέση του William και της Kate είχε μερικά σκαμπανεβάσματα πριν από τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2010. Κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, ο πρίγκιπας William τελικά επανόρθωσε χάρη στον μικρότερο αδερφό του, ο οποίος του είπε ότι ήταν «τρελός» που δεν ήταν με την Κate, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Christopher Andersen, Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Κate, Harry and Meghan. «Δεν με νοιάζει τι είπε ο μπαμπάς, η Kate είναι το καλύτερο πράγμα που σου συνέβη ποτέ!» είναι η ατάκα την οποία ο συγγραφέας ισχυρίζεται, ότι ο Harry είπε στον μεγάλο αδερφό του.

Κι όμως, ο πρίγκιπας William είχε χωρίσει την Kate Middleton -Το θυμάσαι;

Μόλις ο William τα ξαναβρήκε με την Κate (με τη συμβολή του Harry, όπως φαίνεται), κατάλαβε ότι αυτή θα ήταν η εκλεκτή. Έτσι, όλα κατέληξαν στο δαχτυλίδι των αρραβώνων. Χρόνια πριν από τις εκείνες τις μέρες, οι δυο τους επέλεξαν μερικά από τα πιο συναισθηματικά κοσμήματα της μητέρας τους για να τα παραδώσουν μια μέρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σύμφωνα με το βιβλίο του Andersen, ο William επέλεξε το ρολόι της, Cartier Tank ενώ ο Harry διάλεξε το αστραφτερό δαχτυλίδι αρραβώνων από ζαφείρι.

Την εποχή που ο William σχεδίαζε την πρότασή του στην Κate, ο Harry ήταν ελεύθερος — έχοντας τελειώσει τη σχέση του με την Chelsy Davy. Αν και λίγο διστακτικός στην αρχή, όπως ισχυρίζεται ο Andersen, ο Harry πρόσφερε τελικά το δαχτυλίδι στον μεγάλο αδερφό του: «Ο Harry αστειεύτηκε με τον αδερφό του λέγοντας του ότι, υπό άλλες συνθήκες, μπορεί να μην ήταν τόσο διατεθειμένος να δώσει το δαχτυλίδι: “Αν ήταν άλλο κορίτσι…”».

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry δεν παντρεύτηκε την πρώην αγαπημένη του, Chelsy Davy

Ακόμη και κατά τη διάρκεια του σημερινού δύσκολου κεφαλαίου στη ζωή των αδελφών, η ανάμνηση αυτών των συγκινητικών στιγμών και του αδελφικού τους δεσμού, μας κάνει να ελπίζουμε ότι —ίσως μια μέρα σύντομα— ο William και ο Harry θα είναι το ίδιο κοντά όσο ήταν κάποτε.