Δύο νέα ρεκόρ για την Μαντόνα!

13.02.2009
Παρά τα 50 της χρόνια, παραμένει στην κορυφή σπάζοντας τα ρεκόρ το ένα, μετά το άλλο!

Παρά τα 50 της χρόνια, η Μαντόνα (Madonna) παραμένει στην κορυφή σπάζοντας τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο! Στην τελευταία του δημοπρασία ο οίκος Κρίστις (Cristie's), πούλησε για 37.500 χιλιάδες δολάρια γυμνή της φωτογραφία, ενώ πρόσφατα αναδείχθηκε και η πιο ακριβοπληρωμένη τραγουδίστρια του 2008, με αποδοχές που ξεπέρασαν τα 242.2 εκατομμύρια δολάρια.

Βέβαια η "βασίλισσα της ποπ", δεν σταματάει εκεί! Τελευταία έχει βαλθεί να αλλαξοπιστήσει μέχρι και τον... Ιησού (Jesus Luz), και να τον κάνει από καθολικό, οπαδό της Καμπάλα.

Ο οίκος Κρίστις της Νέας Υόρκης, έβγαλε χθές στο σφυρί μια ολόγυμνη φωτογραφία της νεαρής και παντελώς άγνωστης 20χρονης Μαντόνα. Η τιμή εκκίνησης ήταν 15.000 δολάρια, αλλά ένας ανώνυμος αγοραστής από την Ευρώπη χρειάστηκε να προσφέρει 37.500 δολάρια για να την αποκτήσει!

Η Μαντόνα τότε έκανε τα πρώτα της βήματα ως χορεύτρια, με το όνομα Λουίζ Τσικόνε (Louise Ciccone) και ποζάρισε γυμνή, μετά από αγγελία που είδε σε εφημερίδα. Ως μοντέλο το 1979, θα πρέπει να πήρε λιγότερο από 25 δολάρια .

Ο διάσημος φωτογράφος Λι Φριντλάντερ (Lee Friedlander) που είχε τραβήξει τις εν λόγω ασπρόμαυρες φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο Playboy το 1985, είχε μείνει έκπληκτος από την αυτοπεποίθηση που έβγαζε αυτό το κορίτσι.

Ωστόσο, ενώ του είχε αποκαλύψει ότι έφτιαχνε ένα συγκρότημα, εκείνου δεν είχε κάνει εντύπωση γιατί ήταν κάτι που έκανα όλα τα παιδιά της ηλικίας της. Παρόλα αυτά πόζαρε με υποδειγματικό επαγγελματισμό!

Η φωτογραφία που δημοπρατήθηκε εχθές ήταν η τελευταία από τις έξι που είχαν δημοσιευτεί στο Playboy. Οι προηγούμενες πέντε είχαν πουληθεί το 2003, για 7.170 δολάρια.

Το εξώφυλλο από το άλμπουμ της Μαντόνα "True Blue", του Χερμπ Ριτς (Herb Ritts)πουλήθηκε 15.000 δολάρια, το 2006 και ήταν μέχρι πρόσφτα η πιο ακριβή φωτογραφία της τραγουδίστριας που δημοπρατήθηκε από τον οίκο Κρίστις.

Μια ακόμη φωτογραφία του Χέλμουτ Νιούτον (Helmut Newton), πουλήθηκε επίσης την περασμένη Πέμπτη για 18.750 δολάρια . Σ' αυτή η Μαντόνα ποζάρει με τα εσώρουχα και με μοιραίο ύφος, ενώ ένας άντρας γονατίζει δίπλα της.

Το επόμενο ρεκόρ της Μαντόνα γι' αυτή την εβδομάδα, σημειώνεται στο Billboard Boxscore όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στον τοπ-5 των πιο ακριβοπληρωμένων τραγουδιστών με έσοδα που ξεπερνούν τα 242 εκατομμύρια δολάρια!

Στην ίδια κατάταξη ακολουθούν ο Μπον Τζόνι (Bon Jovi) με 157,2 εκατομμύρια δολάρια, ο Μπρους Σπρινγκστην (Bruce Springsteen) με 156,3 εκ. δολ., οι Police με 110 εκ. δολ. και η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) με 99,2 εκ. δολ.

Αλλά οι παραπάνω επιτυχίες δεν αρκούν στην Μαντόνα, που θέλει συνέχεια να δοκιμάζει την δύναμη και την επιρροή που ασκεί όχι μόνο στους θαυμαστές, αλλά και στους άντρες της ζωής της.

Μετά τον Αλεξ Ροντρίγκεζ, ήρθε η σειρά του τωρινού της συντρόφου Ιησού Λους (Jesus Luz) ν' αλλάξει θρησκεία.

O 22χρονος βραζιλιάνος, που ποζάρει μαζί της γυμνός στο περιοδικό "W", εκδήλωσε μέσα από το Facebook την επιθυμία να γίνει οπαδός της Καμπάλα, όπου ήδη επικοινωνεί και ανταλάσσει απόψεις με πιστούς της αίρεσης.

Η απόφαση του αυτή έχει σοκάρει την οικογένεια του, η οποία είναι πιστή καθολική, αλλά ο Ιησούς δεν καταλαβαίνει τίποτα, αφού φαίνεται ο "φτερωτός θεός" του έχει για τα καλά τρυπήσει την καρδιά. Το ζευγάρι μάλιστα γιόρτασε τον Αγιο Βαλεντίνο πιο νωρίς, πηγαίνοντας την Πέμπτη στο αγαπημένο τους Ιταλικό εστιατόριο στην Νέα Υόρκη.