Πόσο ερωτευμένη είναι η Μαντόνα;

16.02.2009
Είναι όντως ερωτευμένη ή πρόκειται απλώς για διαφημιστικό πυροτέχνημα ; Το σίγουρο είναι ότι η Μαντόνα παίζει στα δάχτυλα το παιχνίδι τη δημοσιότητας.

Είναι όντως ερωτευμένη ή πρόκειται απλώς για διαφημιστικό πυροτέχνημα ; Ότι κι αν συμβαίνει, το σίγουρο είναι ότι η Μαντόνα (Madonna) παίζει στα δάχτυλα το παιχνίδι τη δημοσιότητας.

Γι΄αυτό, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο δεσμός της με τον 22χρονο Ιησού Λους (Jesus Luz) είναι ένα καλοστημένο διαφημιστικό κόλπο για να προωθήσει την νέα καλοκαιρινή περιοδεία της στην Ευρώπη.

Από τότε που η 50χρονη σταρ έκανε την τολμηρή φωτογράφιση με τον Ιησού για το περιοδικό "W" στη Βραζιλία, έχει γίνει το αγαπημένο της "παιχνιδάκι".

Κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του συστήνει τα παιδιά της, τρώνε σε ρομαντικά εστιατόρια και πρόσφατα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την συνόδευσε στο κέντρο της Καμπάλα, μαζί με την Λούρδη και τον Ντέιβιντ Μπάντα.

"Αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά, αφού η 'βασίλισσα της ποπ', μυεί στην αίρεση της Καμπάλα όλους τους εκάστοτε συντρόφους της", σχολίασε στενός της φίλος συνεχίζοντας: "Με εξαίρεση τον Γκάι (Ρίτσι), φυσικά".

"Είναι ένα συνηθισμένο διαφημιστικό κόλπο της Μαντόνα που βολεύει και τους δύο. Παρά τα πενήντα της χρόνια, θέλει να δείχνει ότι διαθέτει τα προσόντα να προσελκύσει ένα 22χρονο. Αλλά και ο Ιησούς, δεν βγαίνει χαμένος από την δημοσιότητα, αφού βλέπει το κασέ του να ανεβαίνει κατακόρυφα", ανέφερε σχετικό δημοσίευμα.

Αλλά και ο πρώην άντρας της Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) δεν φαίνεται να τσιμπάει: "Είδε τις φωτογραφίες της πρώην γυναίκας του με τον 22χρονο μοντέλο και γέλασε" αποκάλυψε στενός του φίλος: "Της αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Πολλοί θα πίστευαν ότι δεν το χρειάζεται πια αλλά έτσι καταφέρνει να συντηρείται. Μην ξεχνάτε πόσα άδοξα έληξε και το καυτό ειδύλλιο της με τον μπειζμπολίστα Αλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez)".

Τα ερωτικά παιχνίδια της πρώην γυναίκας του μπορεί να μην πείθουν τον Γκάι, αλλά αυτό που τον ενοχλεί πραγματικά είναι το αντίκτυπο της δημοσιοποίησής τους: "Δεν είναι σωστό για τα παιδιά να βλέπουν τα περιοδικά γεμάτα με τις φωτογραφίες της μητέρας τους που ποζάρει με ένα γυμνό άντρα". Αυτός λοιπόν, θα είναι ο επόμενος λόγος για να επαναξετάσουν το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών, σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντός του.