Η Λίντσεϊ Λόχαν αδυνατίζει με χάμπουργκερ!

17.02.2009
Η Λίντσεϊ Λόχαν παραδέχεται ότι έχει χάσει κιλά τελευταία αλλά χωρίς να το θέλει.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) παραδέχεται ότι έχει χάσει κιλά τελευταία αλλά χωρίς να το θέλει. "Μόλις έφαγα ένα τεράστιο χάμπουργκερ", είπε στην Us Sunday στα εγκαίνια του καταστήματος Μάθιου Γουίλιαμσον (Mathew Williamson) στην Νέα Υόρκη, συμπληρώνοντας: "Τρώω το ίδιο όπως παλιά".

Η 22χρονη ηθοποιός -που προκάλεσε σχόλια περί ανορεξίας, με την αδυναμία της- είπε επίσης ότι: "Δουλεύω πολύ, έχω άγχος και κοιμάμαι ακατάστατα όταν ταξιδεύω. Ισως γι' αυτό ν' αδυνατίζω".

Η Λόχαν ισχυρίστηκε ακόμη ότι δεν ξέρει πόσα κιλά έχει χάσει -αφού ποτέ δεν ζυγίζεται- ενώ δεν την επηρεάζουν πια τα δημοσιεύματα εις βάρος της: "Δεν με νοιάζει πια τι λέει ο κόσμος για μένα. Θα παραμείνω αυτή που είμαι ό,τι και αν γράφουν! Οι άνθρωποι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Περνάνε από διάφορα στάδια στην ζωή τους και κατά καιρούς μπορεί να υποκύψουν σε πειρασμούς.

Δεν θέλω να προσποιηθώ ότι είμαι κάποια άλλη. Δεν είμαι τέλεια. Κανείς δεν είναι τέλειος. Πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς τον εαυτό σου με όλα του τα ελαττώματα. Αυτό έχω κάνει και εγώ. Γι΄αυτό και είμαι ευτυχισμένη"!

Στην ίδια συνέντευξη, διέψευσε ότι τα χάλασε με την φίλη της, dj, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) επειδή δεν πέρασαν μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

"Όλα είναι μια χαρά μεταξύ μας. Είναι άρρωστη, γι΄αυτό έπρεπε να μείνει στο Λος Αντζελες, ενώ εγώ είχα την ευκαιρία να δώ την οικογένεια μου και να περάσω πολύ όμορφα παρέα με ανθρώπους που με αγαπούν".