Η Έιμι Γουάινχαουζ ανεπιθύμητη στις ΗΠΑ

09.03.2009
Η αναμενόμενη εμφάνιση της Έιμι Γουάνιχαουζ (Amy Winehouse) στο μουαικό φεστιβάλ Choachella, στις ΗΠΑ αναβάλλεται καθώς οι αμερικανικές αρχές αρνούνται να της δώσουν άδεια εργασίας στη χώρα εξαιτίας της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για επίθεση σε θαυμάστρια της.

Η αναμενόμενη εμφάνιση της Έιμι Γουάνιχαουζ (Amy Winehouse) στο μουαικό φεστιβάλ Choachella, στις ΗΠΑ αναβάλλεται, καθώς οι αμερικανικές αρχές αρνούνται να της δώσουν άδεια εργασίας στη χώρα εξαιτίας της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για επίθεση σε θαυμάστρια της.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, η τραγουδίστρια που μόλις γύρισε από την Καραϊβική, επρόκειο να τραγουδήσει τον επόμενο μήνα στο μουσικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια, μαζί με τους Killers και τον Πώλ Μακ Κάρτνεϊ (Paul Mc Cartney).

Αλλά ο εκπρόσωπος της μόλις σήμερα αποκάλυψε ότι η Έιμι: "φέτος δεν θα δώσει το παρόν εξαιτίας του πρόσφατου κωλλύματος με τον νόμο". Στενός συνεργάτης της 25χρονης τραγουδίστριας δήλωσε ότι:

"Η Έιμι είναι πολύ στεναχωρημένη. Ανυπομονούσε να εμφανιστεί ξανά στην σκηνή και δώσει τον καλύτερο της εαυτό μπροστά στους περισσότερους από 75.000 χιλιάδες θαυμαστές της. Είναι ένα ακόμη πισωγύρισμα στην καριέρα της, αλλά μετά τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος της δεν μπορεί να πάρει βίζα. Είναι κρίμα γιατί μόλις ξεμπέρδεψε με τα ναρκωτικά και για πρώτη φορά , μετά από χρόνια είναι "καθαρή".

Η εμφάνισή της στο φεστιβάλ επρόκειτο να είναι η πιο εντυπωσιακή της μέχρι τώρα και να περιλαμβάνει επιλογές από παλιότερες επιτυχίες της, αλλά και μερικές καινούργιες δουλειές της που δεν ακουστεί πουθενά ακόμη. Μάλιστα, η δισκογραφική της εταιρία ήλπιζε ότι θα εξελίσσονταν και σε μια σύντομη περιοδεία στις ΗΠΑ.

Η΄Ειμι την επόμενη Τρίτη θα περάσει την είσοδο του δικαστηρίου αφού κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε την Σιρίν Φλας (Sherene Flash) -μια θαυμάστρια της που έκανε το λάθος να της ζητήσει αυτόγραφο- μετά το τέλος μιας συναυλίας που έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η τραγουδίστρια κατηγορείται επίσης ότι επιτέθηκε στην Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton), την 25χρονη αδερφή της αγαπημένης του πρίγκιπα Γουίλιαμ William, αλλά και σε ένα φωτογράφο.

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν της δίνουν βίζα στην Αμερική. Στην περυσινή απονομή των Γκράμι (Grammy) της απέρριψαν την άδεια εισόδου, εξαιτίας της ανάμειξης και του εθισμού της με τα ναρκωτικά. Τότε, η εμφάνιση της στην απονομή των βραβείων είχε γίνει μέσω δορυφορικής σύνδεσης με το Λονδίνο.

Όμως τώρα στα προβλήματά της προστίθενται και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την ολοκλήρωση του καινούργιου της άλμπουμ, αφού όπως δηλώνει η ίδια: "Αυτή την περίοδο δεν νοιώθω ιδιαίτερα δημιουργική"!