Η Μαντόνα συζεί πια με τον Ιησού.

16.03.2009
Μόλις τρεις μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους, η 50χρονη Μαντόνα(Madonna) αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον 22χρονο Ιησού ( Jesus).

Μόλις τρεις μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους, η 50χρονη Μαντόνα (Madonna) αποφάσισε να συζήσει με τον 22χρονο Ιησού Λους (Jesus Luz), διαψεύδοντας εκείνους που πίστευαν ότι πρόκειται για ειδύλλιο "μαϊμού".

Το μοντέλο εγκατέλειψε την ζωή του στην Βραζιλία και μετακόμισε μόνιμα στην Νέα Υόρκη. Για χάρη της "Βασίλισσας της ποπ", πήγε κόντρα στους πιστούς καθολικούς γονείς του και ασπάστηκε την ιουδαϊκή αίρεση Καμπάλα, ενώ πλέον μετακόμισε στο διαμέρισμα της που βρίσκεται σε πολυτελή περιοχής της Νέα Υόρκης.

Οι αμοιβές του ως μοντέλο έχουν εκτοξευθεί. Ενώ στο παρελθόν ήταν ένας άγνωστος που έπαιρνε 160 λίρες για μια φωτογράφιση, σήμερα που είναι ο επίσημος σύντροφος της Μαντόνα, έχει γίνει περιζήτητος και έχει υπογράψει μια πανάκριβη συνεργασία με το πρακτορείο Ford Models, χρεώνοντας 100.000 λίρες για κάθε δουλειά.

Παράλληλα, διέκοψε κάθε επικοινωνία με τον πρώην μάνατζερ του Σέργιο Μάτος (Sergio Mattos), ο οποίος όμως του εύχεται "καλή τύχη"!

"Ο Ιησούς τα άφησε όλα πίσω του για χάρη της Μαντόνα. Γονείς, φίλους, πατρίδα... Τίποτα πια δεν είναι ίδιο γι' αυτόν", δήλωσε του περιβάλλοντος του Ιησού.

Πριν μερικούς μήνες ζούσε με την μαμά του, σε μια από τις πιο φτωχικές συνοικίες του κόσμου. Τώρα έχει όλο τον κόσμο δικό του. Βλέπει από το παράθυρο του "πιάτο" το Σέντραλ Πάρκ, και είναι στην κορυφή της λίστας των πιο περιζήτητων μοντέλων.

Αλλά και η Μαντόνα άλλαξε... Έχει γλυκάνει. Δεν έχει σχέση με την γυναίκα που ήταν παντρεμένη με τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie). Της αρέσει να του μαγειρεύει και να περνάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι, παρέα με τον αγαπημένο της.

Η Μαντόνα γνωρίστηκε με τον Ιησού τον Δεκέμβριο. Πόζαραν μαζί στην φωτογράφηση για το περιοδικό "W", και από τότε έγιναν... αυτοκόλλητοι.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η Μαντόνα ήρθε σε συμφωνία τον πρώην άντρα της, και τα παιδιά θα μοιράζονται τα χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης.