Τρίζει η σχέση του Χάρι με την Τσέλσι

21.06.2010
Μπελάδες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο νεαρός πρίγκιπας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, άκουσε με βαριά καρδιά την απόφαση της επί 6 χρόνια αγαπημένης του να επιστρέψει στην Αφρική για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.


Μπελάδες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ο νεαρός πρίγκιπας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, άκουσε με βαριά καρδιά την απόφαση της επί 6 χρόνια αγαπημένης του να επιστρέψει στην Αφρική για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.

Με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, η Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) είχε μετακομίσει στο Λονδίνο πριν από δύο χρόνια με σκοπό να στηρίξει τη γεμάτη σκαμπανεβάσματα σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι (prince Harry).

Παρότι έστρωσε πολύ γρήγορα τη ζωή της στη βρετανική πρωτεύουσα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η 24χρονη δικηγόρος φαίνεται πως πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε στον καλό της ότι της λείπει το πατρικό της υπερβολικά και ότι θέλει να επιστρέψει στους δικούς της.

Ωστόσο, έγκυρες πηγές του παλατιού επιβεβαίωσαν κατηγορηματικά ότι οι δύο νέοι δεν έχουν χωρίσει, αναγνωρίζοντας, όμως ταυτόχρονα ότι παρόλο που η σχέση τους είχε επιβιώσει την απόσταση στο παρελθόν, αυτή την φορά, τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο εύκολα. "Παλιότερα, όταν ήταν και οι δύο χαλαροί, φοιτητές, χωρίς υποχρεώσεις, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διατηρούν τη σχέση τους από απόσταση. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Βρίσκονται και οι δύο σε διαφορετικά σημεία στις ζωές αλλά και στις δουλειές τους", υποστήριξε κοινός φίλος τους.

Ο 25χρονος πρίγκιπας βρίσκεται ακόμη στη Νότια Αφρική όπου πραγματοποιεί την πρώτη κοινή επίσημη υπερατλαντική περιοδεία του μαζί με τον αδελφό του, Γουίλιαμ (William). Μόλις επιστρέψει όμως, τον περιμένει ένα βαρύ πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Πολεμική Αεροπορία, που δεν θα του αφήσει πολλά περιθώρια για ταξιδάκια, σε περίπτωση που όντως η καλή του μετακομίσει μόνιμα στην Αφρική.

Από τη μεριά της, η Τσέλσι φαίνεται πως ανυπομονεί να αρχίσει τη νέα της ζωή κοντά στους γονείς της, Τσάρλς (Charles) και Μπέβερλι (Beverly), και τον αδελφό της Σον (Shaun) στη Ζάμπια, όπου εκείνοι μετακόμισαν πέρσι μην μπορώντας να αντέξουν την άσχημη πολιτική και οικονομική κατάσταση στη Ζιμπάμπουε.

Σύμφωνα με φίλους της νεαρής δικηγόρου, η Τσέλσι προσπάθησε πολύ να τα καταφέρει στο Λονδίνο -ο πατέρας της, μάλιστα, της αγόρασε ένα πανάκριβο διαμέρισμα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε μετακομίσει και ο Χάρι πρόσφατα. Η καρδιά της όμως είναι πάντα στην Αφρική.

"Το μόνο που μπορεί να της προσφέρει ο Χάρι, είναι ο εαυτός του. Τώρα, αν αυτό είναι αρκετό, μόνο με τον καιρό θα φανεί", υποστηρίζουν κάποιοι που ξέρουν. "Η αλήθεια, όμως είναι ότι ο μοναδικός τρόπος για να δουλέψει αυτή η σχέση μακροπρόθεσμα είναι να απαρνηθεί ο Χάρι τη βασιλική ζωή του και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αφρική", συνεχίζουν, αποκλείοντας όμως ταυτόχρονα αυτό το ενδεχόμενο.

Όμως, η ειρωνεία είναι ότι τον Χάρι, "δεν θα τον χαλούσε καθόλου" να πάρει μια τέτοια απόφαση. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αφρική την περασμένη εβδομάδα, κάποιος τον ρώτησε για τις μελλοντικές του φιλοδοξίες και εκείνος απάντησε αποστομωτικά: "Να γίνω επαγγελματίας σέρφερ, φωτογράφος άγριας φύσης, πιλότος ελικοπτέρων και να ζω στην Αφρική".

Προς το παρόν, πάντως, το μέλλον του παραμένει στον στρατό, όπου και σε λιγότερο από 18 μήνες αναμένεται να επιστρέψει στο μέτωπο του Αφγανιστάν.

Όσο για τον μεγαλύτερο αδελφό του, τα σενάρια για επικείμενο γάμο του αρχίζουν να πληθαίνουν ύστερα από τις πληροφορίες ότι η εδώ και χρόνια αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα