Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξίδεψε στην οικονομική θέση!

30.03.2009
Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ μπορεί να στεναχώρησε τους θαυμαστές όταν μαθεύτηκε ότι έκλεισε πολυτελείς πασχαλινές διακοπές -εν μέσω οικονομικής κρίσης- όμως πρόσφατα κέρδισε πόντους όταν ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (Prince William) μπορεί να στεναχώρησε τους θαυμαστές όταν μαθεύτηκε ότι έκλεισε πολυτελείς πασχαλινές διακοπές -εν μέσω οικονομικής κρίσης- όμως πρόσφατα κέρδισε πόντους όταν ταξίδεψε στην οικονομική θέση.

Ο 26χρονος Γουίλιαμ στις αρχές του μήνα, συνόδευσε την οικογένεια της αγαπημένης του, Μίντλετον (Middleton) στην καθιερωμένη απόδραση τους για σκι, στο Μέριμπελ (Meribel) της Ελβετίας.

Οι επιβάτες της οικονομικής θέσης του αεροπλάνου, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ο γαλαζοαίματος βρισκόταν ανάμεσα τους, μαζί με την αγαπημένη του Κέιτ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της πτήσης για Γενεύη, ο Γουίλιαμ πρόσφερε τα εισιτήρια της Α΄ θέσης στους γονείς της συντρόφου, και προτίμησε να ταξιδέψει μαζί με την Κέιτ σαν κοινός θνητός.

"Η απόφαση του Γουίλιαμ να ακολουθήσει την οικογένεια Μίντλετον, δείχνει ότι η σχέση του με την Κέιτ είναι σοβαρή και δεν αποκλείεται σύντομα να την επισημοποιήσουν ανακοινώνοντας τους αρραβώνες τους", τόνισε άνθρωπος από βασιλικό περιβάλλον.

Ο μεγαλύτερος γιός της πριγκίπισσας Νταϊάνα (princess Diana) γνωρίστηκε με την Κέιτ το 2001, όταν σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Σέντ Άντριου (St Andrew's), της Σκωτίας.

Αν και στην αρχή ήταν απλώς φίλοι, γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Το Απρίλιο του 2007, ο χωρισμό τους έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες, ο οποίος όμως δεν κράτησε για πολύ αφού το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου επανασυνδέθηκαν και από τότε παραμένουν αχώριστοι!.

"Ο Γουίλιαμ και η 27χρονη δικηγόρος είναι ευτυχισμένοι ειδικά τώρα που ο πρίγκιπας είναι στην πολεμική αεροπορία (RAF), και μπορεί να συναντιούνται πιο συχνά", αποκάλυψε φίλος του ζευγαριού.