Η Μαντόνα αναθεωρεί το σχέδιο της υιοθεσίας

10.04.2009
Η Μαντόνα (Madonna) δεν παραιτείται από τον αγώνα για την υιοθεσία της μικρής Μέρσι (Mercy) που ήδη την φωνάζει "μαμά".

Η Μαντόνα (Madonna) δεν παραιτείται από τον αγώνα για την υιοθεσία της μικρής Μέρσι (Mercy) που ήδη την φωνάζει "μαμά".

Η αρνητική απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να την στεναχώρησε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το βάζει κάτω. Η νέα προσφυγή της 50χρονης σταρ, θα εξεταστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Αυτό που της "τονώνει το ηθικό" είναι η απόφαση της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Μαλάουι να αναμιχθεί στην υπόθεση της. Σύμφωνα με την δικηγόρο της, Αλαν Τσινούλα (Alan Chinula): "Ο δικαστής απέρριψε την αίτηση, χωρίς να υπολογίσει τι είναι σωστό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι".

Η εντεταλμένη του Οργανισμού, Γκρέις Μαλέρα (Grace Malera), υπεύθυνη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ανέφερε ότι ερευνά τι είναι σωστό: Η Μέρσι να μεγαλώσει μέσα στο ορφανοτροφείο ή κοντά στην πολυεκατομμυριούχο Μαντόνα;

"Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι τα δικαιώματα της μικρής είναι πλήρως προστατευμένα", είπε η Μαλέρα που συναντήθηκε με την δικηγόρο της Μαντόνα για να συζητήσουν την έφεση.

Εντωμεταξύ η "βασίλισσα της πόπ" μέχρι και σπίτι στο Μαλάουι είναι αποφασισμένη να χτίσει για να κερδίσει την Μέρσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η τραγουδίστρια σχεδιάζει να χτίσει σπίτι στην Αφρική, για να διατηρήσει την επαφή με τις ρίζες του ο 3χρονος υιοθετημένος γιος της, Ντέιβιντ Μπάντ (David Banda).

Η Μαντόνα είχε ήδη αγοράσει μια μεγάλη έκταση για να φτιάξει ένα σχολείο θηλέων κοντά στο χωριό Τσινχότα (Chinhota), τα σχέδια ήταν έτοιμα, αλλά την τελευταία στιγμή ζήτησε να τα αλλάξουν για να προσθέσουν ένα οικογενειακό σπίτι.