Η Βικτόρια Πρίνσιπαλ απείλησε με όπλο την οικιακή βοηθό!

05.05.2009
H πρώην σταρ του "Ντάλας", Βικτόρια Πρίνσιπαλ (Victoria Principal) κατηγορείται από την οικιακή της βοηθό ότι την απείλησε με όπλο επειδή άργησε να επιστρέψει από τη βόλτα του σκύλου!

H πρώην σταρ του "Ντάλας", Βικτόρια Πρίνσιπαλ (Victoria Principal) κατηγορείται από την οικιακή της βοηθό ότι την απείλησε με όπλο επειδή άργησε να επιστρέψει από τη βόλτα του σκύλου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριμπέλ Μπανέγκας (Maribel Banegas), άργησε να γυρίσει από την καθιερωμένη βόλτα του σκύλου της 59χρονης πρωταγωνίστριας της σαπουνόπερας. Η οικιακή βοηθός δικαιολογήθηκε ότι καθυστέρησε γιατί έπρεπε να περιμένει το σκυλάκι να κάνει την "δουλειά του", όμως η Πρίνσιπαλ ήταν εκτός ελέγχου για να την ακούσει.

Σύμφωνα με την αγωγή που έχει κατατεθεί στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, μόλις η οικιακή βοηθός γύρισε από την βόλτα του σκύλου, ράτσας Σι-Τζου, με το όνομα Μέι-Λινγκ, η Πρίνσιπαλ της ζήτησε να φύγει αμέσως.

Τότε η Μπανέγκας ζήτησε τους μισθούς της. Η Πρίνσιπαλ ανέβηκε στον επάνω όροφο όπου είχε τα χρήματα, αλλά αντί για χρήματα, επέστρεψε κρατώντας ένα πιστόλι. Αμέσως, σήκωσε το όπλο και στόχευσε την Μπανέγκας, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει. Είπε μάλιστα σε μια άλλη οικιακή βοηθό που βρισκόταν στον χώρο, να κάνει στην άκρη για να μην την πετύχει.

Τότε η Μπανέγκας βρήκε την ψυχραιμία να κλειδωθεί σε ένα άλλο δωμάτιο απ' όπου τηλεφώνησε στην αστυνομία. Όση ώρα η οικιακή βοηθός βρίσκονταν κλειδωμένη στο δωμάτιο, η ηθοποιός συνέχισε να την βρίζει και να την απειλεί, μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί έξω από σπίτι της, στο Μαλιμπού.

Η Βικτόρια Πρίνσιπαλ έπαιζε στο "Ντάλας" την περίοδο 1978-1987 και έχει βραβευθεί με Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στο ρόλο της Παλ. Όταν σταμάτησε να παίζει στο "Ντάλας", εμφανίστηκε σε διάφορα σήριαλ χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι το 2000.

Το 2006, χώρισε από τον δεύτερο σύζυγο της -πλαστικό χειρουργό, Χάρι Γκλάσμαν (Harry Glassman)- μετά από 21 χρόνια γάμου. Το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, είναι ίσως και ο λόγος που έχει δεθεί τόσο με το σκυλί της, σε σημείο να χάσει τον έλεγχο όταν νόμιζε ότι ο σκύλος εξαφανίστηκε.