Η Μαντόνα κέρδισε τελικά τη Μέρσι!

09.06.2009
Στη Μαντόνα( Madonna) δόθηκε το πράσινο φως για την υιοθεσία της 4χρονης Μέρσι( Mercy).

Μετά από τρεις μήνες αναμονής και απογοητεύσεων, το δικαστήριο του Μαλάουι έδωσε τελικά το πράσινο φως στη Μαντόνα (Madonna) για την υιοθεσία της 4χρονης Μέρσι (Mercy).

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Άλαν Τσινούλα (Alan Chinula), αφού κατάφερε να πείσει δύο από τους τρεις δικαστές να αλλάξουν την αρχική αρνητική τους απόφαση.

Τον Μάρτιο η αίτηση υιοθεσίας της Μαντόνα είχε απορριφθεί από το δικαστήριο του Μαλάουι, γιατί η τραγουδίστρια δεν είχε κατοικήσει για περισσότερους από 18 μήνες στη συγκεκριμένη χώρα της Αφρικής, όπως απαιτούσε ο νόμος. Όμως όπως είχε ισχυριστεί η δικηγόρος της, η πρόβλεψη αυτή δεν ισχύει πλέον.

Η επίσημη απόφαση της υιοθεσίας θα εκδοθεί την Κυριακή από το ανώτερο δικαστήριο του Μαλάουϊ, ανέφερε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun": "Τα έγγραφα της υιοθεσίας έχουν συμπληρωθεί και περιμένουν την τυπική τελική υπογραφή. Η μικρούλα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αμερική. Τελικά η Μαντόνα κατάφερε να υιοθετήσει μια αδερφούλα για τον Ντέϊβιντ από την Αφρική", αποκαλύπτει το ρεπορτάζ.

Η Μαντόνα συνάντησε μεγάλη αντίδραση στην προσπάθεια της γι' αυτή τη δεύτερη υιοθεσία, καθώς πολλοί την κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα της για να λάβει ειδική μεταχείριση.

Επίσης, εμπόδια είχε δημιουργήσει και ο, μέχρι πρότινος άγνωστος, βιολογικός πατέρας της Μέρσι, που εμφανίστηκε διεκδικώντας με πείσμα την κηδεμονία της κόρη του, ισχυριζόμενος ότι η Μαντόνα δεν είναι πρότυπο μάνας, αφού εμφανίζεται ημίγυμνη στην σκηνή και παρότι 50άρα, διατηρεί σχέσεις με έναν 22χρονο.

Η Μαντόνα όμως κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα εις βάρος της, ρίχνοντας αρκετά εκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη του Μαλάουϊ και χτίζοντας ακόμη έναν βρεφονηπιακό σταθμό.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Forbes", η "βασίλισσα της ποπ", που πέρυσι απασχόλησε έντονα τον τύπο με το διαζύγιο της από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie), αλλά και τη μεγάλη επιτυχία της παγκόσμιας περιοδείας της, "Hard candy", βρέθηκε στην 3η θέση των πιο ισχυρών προσωπικοτήτων στον κόσμο με έσοδα που ξεπερνούν τα 110 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ η σχέση της με το 22χρονο μοντέλο Ιησού Λους (Jesus Luz), που διατηρείται παρά τις εκάστοτε διαψεύσεις, αποτελεί το πιο καυτό θέμα του κοσμικού τύπου.