Ξαναβρήκε τον έρωτα

24.06.2009
Ο ερχομός του στην Ελλάδα έκανε τα κορίτσια της showbiz να ονειρευτούν ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στο πλάι του και να ζήσουν μια ονειρεμένη ζωή.

Ο ερχομός του στην Ελλάδα έκανε τα κορίτσια της showbiz να ονειρευτούν ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στο πλάι του και να ζήσουν μια ονειρεμένη ζωή. Μάλιστα, μέχρι πριν από ένα χρόνο αρκετές ήταν οι σχέσεις που του χρέωναν με επώνυμες Ελληνίδες. Τελικά, ο «μικρός πρίγκιπας» φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας απλής κοπέλας, με την οποία περνάει ένα από τα πιο ρομαντικά καλοκαίρια της ζωής του.

Είναι μεσημέρι. Ο Πάρης Κασιδόκωστας έχει μόλις φτάσει στις εγκαταστάσεις σκι του «Αστέρα», όπου βρίσκεται και ο πατέρας του Γρηγόρης Κασιδόκωστας. Εκεί τον περιμένουν όλοι και τον χαιρετούν με χαρά. Λίγα λεπτά αργότερα μια νεαρή κοπέλα, με μακριά καστανά μαλλιά πλησιάζει προς το μέρος του μαζί με φίλες της. Ο νεαρός Κροίσος γυρίζει προς το μέρος της, την κοιτάζει και κινείται προς αυτήν έχοντας ανοίξει την αγκαλιά του διάπλατα, ενώ ο πατέρας του τη χαιρετάει πρόσχαρα και της κάνει χώρο για να καθίσει κοντά τους.

Λίγα λεπτά αργότερα τα δύο παιδιά μαζί με τους φίλους τους ξεκινούν με το φουσκωτό για μια βόλτα στη θάλασσα, ενώ ο Πάρης περιποιείται την κοπέλα με ιδιαίτερη φροντίδα. Στην επιστροφή τους, έπειτα από αρκετή ώρα, ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας τους περιμένει και τους βοηθάει να δέσουν το φουσκωτό, ενώ αγκαλιάζει την κοπέλα με χαρά κι εκείνη του ανταποδίδει με τρυφερότητα.

Οι ευχάριστες στιγμές που πέρασε εκείνο το μεσημέρι ο Πάρης έδειξαν ότι μάλλον οι μοναχικές μέρες για εκείνον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η τρυφερότητα προς την αγαπημένη του και τα πεταχτά φιλιά στο στόμα δεν άφησαν περιθώρια για άλλες σκέψεις από το ότι ζει ένα δυνατό έρωτα. Μάλιστα, δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ, κάτι που διαπίστωσαν και όσοι είδαν λίγη ώρα μετά το ζευγάρι να κάνει βόλτες στη Βουλιαγμένη. Η νέα αγαπημένη του, αν και δεν είναι γνωστή στη showbiz και πρόκειται για μια απλή κοπέλα, φαίνεται ότι είναι αγαπητή στον πατέρα του, ο οποίος της φέρεται πολύ ευγενικά, σε αντίθεση με την αντίδραση που είχε στην παλιότερη σχέση του γιου του με την Πάρις Χίλτον. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει στοιχεία για τη νεαρή κοπέλα, αφού ο ίδιος φροντίζει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τη δημοσιότητα και τελευταία έχει απoστασιοποιηθεί από τα media.