Η Μέρσι προσγειώθηκε στην αγκαλιά της Μαντόνα

22.06.2009
Στην αγκαλιά της καινούργιας της μαμάς, βρίσκεται από το Σάββατο, 20 Ιουνίου, η 4χρονη Μέρσι (Mercy), που πέταξε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ της Μαντόνα (Madonna) συνοδευμένη από μια νταντά, μια νοσοκόμα για παιδιά και ένα τρίτο άτομο πρώτων βοηθειών.

Στην αγκαλιά της καινούργιας της μαμάς, βρίσκεται από το Σάββατο, 20 Ιουνίου, η 4χρονη Μέρσι (Mercy), που πέταξε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ της Μαντόνα (Madonna) συνοδευμένη από μια νταντά, μια νοσοκόμα για παιδιά και ένα τρίτο άτομο πρώτων βοηθειών. Η Μαντόνα την περίμενε στην βρετανική πρωτεύουσα, όπου πέταξε από τη Νέα Υόρκη για να την υποδεχτεί, την προηγούμενη μέρα.

Λίγες ώρες μετά την προσγείωση της στο αεροδρόμιο Χίθροου (Heathrow), το κοριτσάκι από το Μαλάουι πήρε μια γεύση από την καινούργια της ζωή, πηγαίνοντας με την οικογένεια της στο κέντρο της Καμπάλα. Κρυμμένη κάτω από την ομπρέλα της Μαντόνα, είχε γραπωθεί στο ώμο της και ήταν περικυκλωμένη από τα αδέρφια της Λούρδη, Ντέιβιντ και Ρόκο. Ακόμη και ο πρώην άντρας της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι -που την στήριξε δημόσια στην υπόθεση της υιοθεσίας- συμμετείχε στην υποδοχή της μικρούλας στην Καμπάλα.

Ήταν η πρώτη φορά που 50χρονη τραγουδίστρια έβλεπε τη Mέρσι, μετά το τελευταίο της ταξίδι στο Μαλάουι τον Απρίλιο, όταν είχε απορριφθεί η αίτηση της για την υιοθεσία. Για να ταξιδέψει η Μέρσι έπρεπε πρώτα να τακτοποιηθούν οι τυπικές διαδικασίες και να εκδοθεί το διαβατήριο της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του πληρώματος του αεροπλάνου η μικρούλα ήταν ενθουσιασμένη που θα πέταγε για πρώτη φορά. Έτρεχε πάνω-κάτω κι έλεγε σε όλους στην μητρική της γλώσσα: "Φεύγω τώρα! Θα πετάξω με αεροπλάνο! Θα αγγίξω τον ουρανό"!

Η "βασίλισσα της ποπ" , κατάφερε να πάρει την έγκριση του δικαστηρίου στις αρχές του μήνα, τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία της με το μωρό, όταν είχε επισκεφθεί το Μαλάουι για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ.

Η Μέρσι δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στο Λονδίνο κι αμέσως γνώρισε τα φώτα της δημοσιότητας με τους παπαράτσι να καιροφυλαχτούν σε κάθε της βήμα. Το πρωί της Κυριακής, 21 Ιουνίου, εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της μητέρας της στο Μέιφερ (Mayfair) στην αγκαλιά της νταντά της. Ένα βλέμμα απορίας ήταν ζωγραφισμένο στο προσωπάκι της, καθώς προσπαθούσε να καταλάβει γιατί όλος αυτός ο πανικός!

"Η Μέρσι νιώθει έξω απ' τα νερά της. Πριν δύο μέρες βρισκόταν στο ορφανοτροφείο του Μαλάουι μαζί με τους φίλους της. Ακόμη δεν έχει συνηθίσει την ζωή της διάσημης μαμάς της", αποκάλυψε άνθρωπος από περιβάλλον της Μαντόνα.

Ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την κίνηση της Μαντόνα να πάει το κοριτσάκι τόσο γρήγορα στο κέντρο της Καμπάλα καθώς φοβούνται ότι έχει υποστεί "πολιτισμικό σοκ" με την καινούργια κατάσταση που βιώνει, χωρίς να της δοθεί κανένα περιθώριο προσαρμογής.

Ωστόσο η σταρ έχει προετοιμαστεί απολύτως για την υποδοχή της κόρης της, με τη γνωστή μεθοδικότητα που την διακρίνει. Ήδη έχει φροντίσει ώστε η Μέρσι να τη φωνάζει ήδη "μαμά", ενώ πρόσφατα ανακαίνισε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας ιδιαίτερη επιμέλεια για το δωμάτιο της μικρής.

Μάλιστα στην προσπάθεια της να φτιάξει το "ξεχωριστό" κοριτσίστικο δωμάτιο ζήτησε την βοήθεια της επιστήθιας φίλης της Γκουίνεθ Πάλτροου(Gwyneth Paltrow).

"Η Γκούινεθ έχει σπίτι στην περιοχή Χάμπτονς της Νέας Υόρκης. Όταν η Μαντόνα είδε την κρεβατοκάμαρα της κόρης της, Απλ (Apple) εντυπωσιάστηκε και αποφάσισε να δανειστεί μερικές ιδέες από την φίλη της" αναφέρει ο δημοσίευμα της Sun.

Πορσελάνινες κούκλες, λούτρινα ζωάκια, παιδικά βιβλία και παλιοί χάρτες της Αφρικής είναι μόνο κάποια από τα αντικείμενα της μακροσκελούς λίστας των αγορών της για την περίσταση. Παράλληλα, μαζί με τα καινούργια πράγματα που αγόρασε για να διακοσμήσει το δωμάτιο, φύτεψε και ένα μικρό δέντρο στον κήπο για τη Μέρσι και τον 3χρονο Ντέιβιντ.

Φυσικά, έτοιμη είναι και η γκαρνταρόμπα της Μέρσι που περιλαμβάνει όλη την γκάμα παιδικών ρούχων, όπως κασμιρένια πουλόβερ και μεταξωτά φορέματα, αλλά και ένα βραχιολάκι-φυλακτό ειδικά γι΄αυτήν, απ' τα οποίο κρέμονται οι φωτογραφίες όλων των μελών της οικογένειας και ένα ομοίωμα του χάρτη της Αφρικής σε μικρογραφία .

Όμως, δεν είναι μόνο η Μαντόνα που προσπαθεί να κακομάθει τη μικρή. Στην όλη προσπάθεια συμμετέχει και η μεγαλύτερη αδερφή της, Λούρδη που φρόντισε για το πάρτι της υποδοχής με ειδικά καπελάκια, μπλουζάκια, μπαλόνια και ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σας!