Η "βασίλισσα" τίμησε τον "βασιλιά της ποπ"!

06.07.2009
Στον ίδιο χώρο που αναμενόταν να κάνει την δυναμική του επανεμφάνιση τίμησε η Μαντόνα( Madonna) τον Μάικλ Τζάκσον(Michael Jackson), το Σάββατο 4 Ιουλίου, στο Λονδίνο .

Στον ίδιο χώρο που αναμενόταν να κάνει την δυναμική του επανεμφάνιση τίμησε η Μαντόνα (Madonna) τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), το Σάββατο, 4 Ιουλίου αρχίζοντας το δεύτερο μέρος της περιοδείας της, "Sticky and Sweet", στο Λονδίνο .

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του "Ο2 Αρένα" μαζί με έναν χορευτή, σωσία του Μάικλ Τζάκσον, ενώ στις γιγαντοοθόνες του σταδίου προβαλλόταν μια φωτογραφία του τραγουδιστή από την παιδική του ηλικία.

Ο χορευτής ντυμένος ακριβώς όπως ο "βασιλιάς της ποπ" με μαύρο παντελόνι , σακάκι με παγιέτες, λευκές κάλτσες και λευκά γάντια, άρχισε να χορεύει στο ρυθμό της επιτυχίας του Τζάκσον "Wanna Be Starting Something" αντιγράφοντας πιστά τις φιγούρες του "moon walk " και ξεσηκώνοντας τους περισσότερους από 17.000 θεατές.

"Ας χειροκροτήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου. Τον "βασιλιά της ποπ!", παρότρυνε το κοινό της η Μαντόνα κι εκείνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της.

"Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σε μια εβδομάδα σχεδίαζε να ξεκινήσει τις ζωντανές του εμφανίσεις. Μας είχε δώσει ραντεβού στις 13 Ιουλίου, στο Λονδίνο. Δεν πρόλαβε όμως να κρατήσει την υπόσχεση του", δήλωσαν θαυμαστές του μέσα από το διαδίκτυο.

Ο αιφνίδιος θάνατος του 50χρονου Μάικλ Τζάκσον στις 25 Ιουνίου, από ανακοπή καρδιάς, ήταν ένα πλήγμα και για την Μαντόνα που δεν "σταμάτησε να κλαίει όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα".

"Πάντα λάτρευα τον Μάικλ Τζάκσον. Ήμουν θαυμάστρια του. Ο κόσμος έχασε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες. Η μουσική του όμως θα ζει για πάντα!", δήλωσε συντετριμμένη μετά τον θάνατο του.

Το 1991 η Μαντόνα είχε συνοδεύσει τον Μάικλ Τζάκσον στα βραβεία Όσκαρ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι είναι ζευγάρι και στην ζωή. Ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η 50χρονη τραγουδίστρια σχεδίαζε να κάνει γκέστ εμφανίσεις στις συναυλίες του Μάικλ Τζάκσον.

Όμως ο "βασιλιάς και η βασίλισσα της ποπ" δεν κατάφεραν όμως να βρεθούν μαζί επί σκηνής!

Εντωμεταξύ 1,6 εκατομμύρια θαυμαστές δήλωσαν συμμετοχή στην κλήρωση των 17.500 εισιτηρίων για το μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον που θα γίνει αύριο Τρίτη, 7 Ιουλίου στο "Staples Center" του Λος Άντζελες, ενώ η αστυνομία έχει πάρει δρακόντεια μέτρα για να αποτρέψει σε όσους δεν έχουν προμηθευτεί το μαγικό εισιτήριο.