Η Μιράντα του "S.A.T.C" έβγαλε έξω την... καλή της!

28.07.2010
Δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές τις προτιμήσεις η 44χρονη ηθοποιός/μέλος της πιο διάσημης γυναικοπαρέας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ούτε φυσικά και την εδώ και έξι χρόνια σύντροφό της, Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni).


Δεν έχει κρύψει ποτέ τις σεξουαλικές της προτιμήσεις η 44χρονη ηθοποιός/μέλος της πιο διάσημης γυναικοπαρέας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ούτε φυσικά και την εδώ και έξι χρόνια σύντροφό της, Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni).

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) πήρε από το χέρι την αγαπημένη της και βγήκαν να διασκεδάσουν. Οι δύο γυναίκες επέλεξαν να δουν stand up comedy και συγκεκριμένα τη γνωστή κωμικό Τζένιφερ Κούλιτζ (Jennifer Coolidge) που εμφανίζεται στο "Comix" κόμεντι κλαμπ της Νέας Υόρκης.

Η Μιράντα του "Sex And The City" έχει δύο παιδιά, τη 14χρονη Σαμάνθα (Samantha) και τον 8χρονο Τσαρλς Εζέκιελ (Charles Ezekiel) από την προηγούμενη σχέση της με τον Βρετανό καθηγητή Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes), η οποία κράτησε από το 1988 μέχρι το 2003.

Η Νίξον και η Μαρινόνι αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Απρίλιο αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη να παντρευτούν λόγω νομικών κωλυμάτων.

Ως προς τα επαγγελματικά της, η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στη δραματική κωμωδία "The Big C" δίπλα στη Λόρα Λίνεϊ (Laura Linney) η οποία ενσαρκώνει μια γυναίκα που έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο προσπαθεί να βρει λίγο φως στην περιπέτειά της.

Έχοντας η ίδια προσωπική εμπειρία από το γεγονός, αφού, όπως η ίδια ανακοίνωσε το 2008 αντιμετώπιζε γενναία καρκίνο του μαστού, ο οποίος ανιχνεύτηκε σε μαστογραφία ρουτίνας το 2006, η Νίξον αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκπομπή χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα