Ο χλιδάτος γάμος της μοναχοκόρης Κλίντον

02.08.2010
Tην πάντρεψαν την μοναχοκόρη τους οι Κλίντον και η σαμπάνια δεν έχει ακόμα σταματήσει να ρέει! Η Τσέλσι Κλίντον (Chelsea Clinton) είναι και επίσημα πλέον μια παντρεμένη γυναίκα μετά την μυθική γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα το Σάββατο 31 Ιουλίου 2010.

Tην πάντρεψαν την μοναχοκόρη τους οι Κλίντον και η σαμπάνια δεν έχει ακόμα σταματήσει να ρέει! Η Τσέλσι Κλίντον (Chelsea Clinton) είναι και επίσημα πλέον μια παντρεμένη γυναίκα μετά την μυθική γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα το Σάββατο 31 Ιουλίου 2010.

Μπροστά σε 400 περίπου φίλους και συγγενείς, η κόρη του πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) και της νυν υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον (Hillary Clinton) παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Μαρκ Μεζβίνσκι (Marc Mezvinsky) στην μικρή πόλη Ρίνεμπεκ κοντά στη Νέα Υόρκη.

Η νύφη προτίμησε ένα εντυπωσιακό νυφικό της σχεδιάστριας Βέρα Γουάνγκ (Vera Wang) ενώ η μητέρα της Χίλαρι προτίμησε τουαλέτα Όσκαρ Ντε Λαρέντα.

Το κόστος του γάμου εκτιμάται πως έφτασε τα 2 με 5 εκατομμύρια δολάρια αφού μόνο τα συστήματα κλιματισμού στις τέντες στοίχισαν 600.000 δολάρια και ο ανθοστολισμός, του ανθοπώλη των σταρ, Τζεφ Λίθαμ ανήλθε στις 500.000, για να μην μιλήσουμε για τη γαμήλια τούρτα που φήμες θέλουν να έφτασε τα 10.000 δολάρια σε κόστος!

Όσο για το μυστήριο, αυτό ήταν αντάξιο του δεκάχρονου δεσμού αγάπης που έχει το ζευγάρι. Ο γάμος τελέστηκε από έναν ραβίνο και έναν μεθοδιστή ιερέα, σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του γαμπρού και της νύφης αντίστοιχα. Οι νεόνυμφοι απήγγειλαν ένα ποίημα του Λέο Μάρκας (Leo Marks) με τίτλο "The Life I Have" (Η ζωή που έχω).

Λίγο μετά την τελετή, ο πρώην πρόεδρος και η σιδηρά σύζυγός του εξέδωσαν ανακόνωση όπου ανέφεραν τα εξής:

"Σήμερα, παρακολουθήσαμε με μεγάλη περηφάνια και διάχυτα συναισθήματα τον γάμο της Τζέλσι και του Μαρκ στην πανέμορφη τελετή στο Άστορ Κορτς (Astor Courts) , περιτριγυρισμένοι από φίλους και συγγενείς. Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο από μια τόσο τέλεια ημέρα για το ξεκίνημα της κοινής ζωής των δύο παιδιών μας και είμαστε πολύ ευτυχείς που υποδεχόμαστε το Μαρκ στην οικογένειά μας. Εκ μέρους των νεόνυμφων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ρίνεμπεκ για τη θερμή υποδοχή τους και να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα για εμάς".

Ο γάμος αυτός καθεαυτός ήταν μια μείξη της καλής κοινωνίας των ΗΠΑ και των ατόμων υψηλής ασφάλειας που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους. Το παρόν έδωσαν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της πολιτικής και των ΜΜΕ όπως η πρώην ΥΠΕΞ του Μπιλ Κλίντον, Μαντλίν Ολμπράιτ και ο μεγιστάνας του CNN, Τεντ Ντάνσον, ο παραγωγός Στίβεν Μπινγκ αλλά και λαμπερά ονόματα όπως η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ο Τομ Χανκς και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Πάντως από το γάμο έλειψε ο νυν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) που δεν προσκλήθηκε καν, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ενώ απούσα ήταν και η βασίλισσα της τηλεόρασης Όπρα Γουίνφρεϊ.


Οι νεόνυμφοι που γνωρίζονται από την εφηβεία - η πρώτη γνωριμία έγινε στην κατασκήνωση- ήταν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ ο 32χρονος σύζυγος της Τσέλσι, οικονομολόγος σύμβουλος επενδύσεων και συμφοιτητής της στο Σάντφορντ δεν είναι "άσχετος" με την πολιτική.

Το γαμήλιο άλμπουμ του ζευγαριού, μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ενώ και στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει φωτογραφικό υλικό από τον μυθικό γάμο του Σαββάτου! Βίο Ανθόσπαρτο να έχουν τα παιδιά!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια