Η Μαντόνα επισκέφθηκε τα θύματα του δυστυχήματος

20.07.2009
Μετά τη δημόσια ανακοίνωση συμπαράστασης στις οικογένειες των δύο θυμάτων από πτώση μέρους του σκηνικού για τη συναυλία της στη Μασσαλία, η Μαντόνα αποφάσισε να δείξει και έμπρακτα

Μετά τη δημόσια ανακοίνωση συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από την πτώση του σκηνικού για τη συναυλία της στη Μασσαλία, η Μαντόνα (Madonna) αποφάσισε να δείξει και έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους συγγενείς των νεκρών, αλλά και τους τραυματισμένους τεχνικούς, συγκινώντας ολόκληρη τη Γαλλία.

Την Κυριακή, φορώντας μαύρα ρούχα κι έχοντας μαζί τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, Ντέιβιντ και Μέρσι ταξίδεψε μέχρι την Μασσαλία, όπου επισκέφθηκε την οικογένεια του 52χρονου αδικοχαμένου τεχνικού. Στη συνέχεια, η «Βασίλισσα της Ποπ» επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τους άλλους οκτώ τραυματίες, εκφράζοντας από κοντά τη βαθιά λύπη και οδύνη για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο άτομα, τον 52χρονο Γάλλο, Σαρλς Κρισενζό (Charles Criscenzo) και τον 23χρονο Βρετανό Τσαρλς Πράου (Charles Prow).

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Μασσαλίας επαίνεσε την Μαντόνα για το ταξίδι της αυτό, υποστηρίζοντας ότι με τις επισκέψεις της στην οικογένεια του νεκρού και στο νοσοκομείο επέδειξε ανθρωπιά.

Ωστόσο, όλοι συμφωνούν ότι είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει. Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Πέμπτη, όταν κατέρρευσε στο στάδιο Velodrome μέρος από το σκηνικό που έστηναν μετά από ανατροπή ενός γερανού.

Η είδηση συγκλόνισε την κοινή γνώμη, ενώ η Μαντόνα τη μέρα εκείνη έδινε συναυλία στην Ιταλία. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας μίλησε για το δυστύχημα ξεσπώντας σε κλάματα. Η συναυλία στην Μασσαλία , όπως ήταν αναμενόμενο, αναβλήθηκε, ενώ επόμενος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της είναι η Βαρκελώνη, στις 21 Ιουλίου.