Θα το πάρει το κορίτσι ο Αλβέρτος;

06.08.2009
Τα τελευταία δύο χρόνια τους βλέπουμε παντού μαζί και ανεξάρτητα από την περίσταση, οι δυο τους δεν διστάζουν να φανερώσουν τον έρωτα τους, αποδεικνύοντας ότι αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό την πάτησε για τα καλά.

Τα τελευταία δύο χρόνια τους βλέπουμε παντού μαζί και ανεξάρτητα από την περίσταση, οι δυο τους δεν διστάζουν να φανερώσουν τον έρωτα τους, αποδεικνύοντας ότι αυτή τη φορά ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό την πάτησε για τα καλά.

Το όνομα εκείνης είναι Σαρλίν Λινέτ Γουίτστοκ (Charlene Lynette Wittstock) και επαγγελματίας κολυμβήτρια, πρώην μέλος της ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης της Νοτίου Αφρικής, στο ύπτιο και μοντέλο του περιοδικού Sports Illustrated.

Γεννημένη στις 25 Ιανουαρίου 1978 στο Μπουλαγέιο της Ροδεσίας, μετακόμισε σε παιδική ηλικία με τους γονείς της στη Νότιο Αφρική. Έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του 2000, στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας γυναικών με την ομάδα της Νότιας Αφρικής, όπου τερμάτισε πέμπτη. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των αγώνων FINA 2002, τερμάτισε έκτη στα 200 μέτρα ύπτιο, ενώ το 2005 κολύμπησε για το πανεπιστήμιο της Πρετόρια, χωρίς αξιομνημόνευτα αποτελέσματα.

Το 2007, μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από τον υγρό στίβο λόγω τραυματισμού στον ώμο, κατάφερε να ανακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη χώρα της τερματίζοντας τρίτη στα 50 μέτρα ύπτιο, σε 30:16 δευτερόλεπτα.

Λίγο νωρίτερα, είχε δηλώσει γεμάτη πείσμα: "Έχω ακόμη έναν χρόνο μπροστά μου στην επαγγελματική κολύμβηση και θέλω να γίνω όσο καλύτερη γίνεται. Μετά απ' αυτό θέλω να ασχοληθώ με αγαθοεργίες και με την προώθηση του αθλητισμού συμμετέχοντας σε αθλητικές επιτροπές".

Κατά τη διάρκεια του τραυματισμού της γνώρισε τον πρίγκιπα Αλβέρτο και η ζωή της άλλαξε πορεία. Στις 10 Φεβρουαρίου του 2006, το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων.

Παρά τα είκοσι χρόνια που τους χωρίζουν, το ζευγάρι φαίνεται πολύ ταιριαστό και όλοι στο Μονακό ελπίζουν στην ευτυχή κατάληξη της σχέσης τους, που θα χαρίσει στη δυναστεία των Γκριμάλντι τον πολυπόθητο νόμιμο διάδοχο.

Ο πρίγκιπας έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, αλλά τα παιδιά αυτά δεν έχουν δικαίωμα διαδοχής στο θρόνο σύμφωνα με το σύνταγμα των Μονεγάσκων καθώς έχουν γεννηθεί εκτός γάμου.

Μέχρι στιγμής πάντως, όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ' ευχή. Στον καθιερωμένο φιλανθρωπικό χορό του Ερυθρού Σταυρού, που έγινε στις 31 Ιουλίου στο Μόντε Κάρλο για 61η συνεχή χρονιά, είδαμε τη Σαρλίν να συνοδεύει τον πρίγκιπα μαζί με την αδελφή του, πριγκίπισσα Στεφανία, λάμποντας στο πλευρό του μέσα σε ένα κατακόκκινο φόρεμα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τα βλέμματά τους που ήταν συνεχώς καρφωμένα το ένα στο άλλο, έκαναν όλους ν' αναρωτιούνται πότε ο πρίγκιπας θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και να παντρευτεί το κορίτσι που κατάφερε να μεταμορφώσει αυτόν τον φανατικό 51χρονο εργένη σε αφοσιωμένο σύντροφο.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τους ειδήμονες, ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για γάμο.