Γάμος κατ' οίκον και χωρίς αλκοόλ για το Ρόμπι

09.08.2010
Στην πανάκριβη κατοικία του στο Λος Άντζελες παντρεύτηκε τελικά ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) την εκλεκτή της καρδιάς του Αΐντα Φιλντ (Ayda Field).

Στην πανάκριβη κατοικία του στο Λος Άντζελες παντρεύτηκε τελικά ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) την εκλεκτή της καρδιάς του Αΐντα Φιλντ (Ayda Field).

Παρά την φημολογία που είχε διαρρεύσει για προγραμματισμένο γάμο του ζευγαριού στο νησάκι Σάντα Καταλίνα κοντά στην Καλιφόρνια, ο 26χρονος Ρόμπι προτίμησε την πίσω αυλή της υπερπολυτελούς κατοικίας που διαθέτει στο Λος Άντζελες, αξίας 12 εκατομμυρίων λιρών (πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "People.com", οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 75 ενώ ανάμεσά τους ήταν οι γονείς του Ρόμπι, Τζαν και Πίτερ Κόνγουεϊ (Jan & Peter Conway). Απόντες ήταν βέβαια, όπως είχε ανακοινωθεί, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος "Take That" στο οποίο επέστρεψε πολύ πρόσφατα ο Γουίλιαμς. Παρά την απουσία τους, ο Γκάρι (Gary Barlow), ο Μαρκ (Mark Owen), ο Χάουαρντ (Howard Donald) και ο Τζέισον (Jason Orange) έστειλαν τις ευχές τους στους νεόνυμφους μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο.

Και μπορεί το ζευγάρι να προσπάθησε αρκετά για να μην δημοσιοποιηθούν φωτογραφίες από το γάμο, πάντως οι παπαράτσι έκαναν την δουλειά τους και αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες. Σε μία από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν, υπάρχουν λουλούδια στο γκαζόν που σχηματίζουν την λέξη "Αγάπη" (Love) ενώ δεκάδες για ν' αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι έστησε μια μεγαλοπρεπή τέντα στην αυλή όπου και τελέσθηκε το μυστήριο.

Πηγές αναφέρουν πως η δεξίωση που ακολούθησε είχε ως θέμα την Αραβία αλλά αλκοόλ δεν προσφέρθηκε στους καλεσμένους αφού ο διάσημος γαμπρός δεν έχει περάσει πολύ καιρό από τότε που έτρεχε ν' απεξαρτηθεί από αυτό.

Ο Ρόμπι φορούσε σμόκιν και έδειχνε νευρικός πριν την τελετή ενώ στο πλευρό του είχε τον 32χρονο κουμπάρο του Τζόναθαν (Jonathan Wilkes) ενώ η 31χρονη νύφη έδειχνε χαλαρή και χαρούμενη μέσα στο μεγαλόπρεπο λευκό νυφικό της.

Μέλος του προσωπικού της εκδήλωσης αποκάλυψε στην εφημερίδα "Daily Mail" πως ο Ρόμπι συγκρατούσε με δυσκολία τα δάκρυά του ενώ τη στιγμή που φίλησε τη νύφη, οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ζητωκραύγασαν. Όπως τόνισε και ο πατέρας του Γουίλιαμς στην εφημερίδα "News of the World":

"Ο Ρόμπι είναι χαρούμενος. Αυτό θέλει ένας πατέρας για τα παιδιά του και μπορώ να πω πως δεν έχω ξαναδεί τον γιο μου πιο ευτυχισμένο. Η Αΐντα είναι τόσο όμορφη και υπέροχη και πιστεύω πως είναι η κατάλληλη γυναίκα για εκείνον. Είναι τέλειοι μαζί".

Οι επίσημες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού θα δημοσιευτούν σύντομα σε γνωστό περιοδικό το οποίο επέλεξε το ζευγάρι ενώ ήδη υπήρξαν και τα πρώτα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο που μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη της νύφης!

Κομμάτι του υλικού που κυκλοφόρησε από το γάμο του Ρόμπι Γουίλιαμς, μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια