Ο άντρας που ράγισε την καρδιά της Gaga

11.08.2010
Μπορεί στις συνεντεύξεις της να υποστηρίζει πως πρεσβεύει την αγαμία, όμως στην αληθινή της ζωή η εκκεντρική Lady Gaga βιώνει ένα ακόμα άσχημο ρομάντζο ή "Βad Romance" όπως τραγουδά.

Μπορεί στις συνεντεύξεις της να υποστηρίζει πως πρεσβεύει την αγαμία, όμως στην αληθινή της ζωή η εκκεντρική Lady Gaga βιώνει ένα ακόμα άσχημο ρομάντζο ή "Βad Romance" όπως τραγουδά.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η 24χρονη τραγουδίστρια είναι απογοητευμένη από την έκβαση που είχε η επανασύνδεσή της με τον πρώην της Λουκ Καρλ. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει και πάλι πριν ένα μήνα και στις πρόσφατε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, η Gaga έδειχνε πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Πρόσφατα, το ζευγάρι πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης στο Τέξας όπου η εκκεντρική Gaga συνελήφθη από τον φακό των παπαράτσι ν' απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα με φίλους, ανάμεσά τους και ο Λουκ! Σε άλλες φωτογραφίες το ζευγάρι δεν σταματά ν' ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές μέσα στο νερό και η Lady δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον μακρυμάλλη αγαπημένο της.

Ο 32χρονος Λουκ είναι μπάρμαν στο επάγγελμα και έχει ύψος που φτάνει το 1,90. Η Gaga έβγαινε με τον Καρλ πολύ πριν γίνει η Lady του σήμερα, τουλάχιστον πριν 5 χρόνια. Τότε ο δεσμός τους είχε διαλυθεί εξαιτίας της εξάρτησης της κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) από τα ναρκωτικά.

Όπως μάλιστα ανφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα "Daily Mail", ο χωρισμός τους ήταν πολύ άσχημος, όμως η Gaga ποτέ δεν έπαψε να υποστηρίζει πως ο 32χρονος πρώην της ήταν ο μόνος άντρας που έδειχνε να την καταλαβαίνει.

Ακόμα και το μεγάλο σουξέ της Gaga, το τραγούδι "Bad Romance" φημολογείται πως είναι αφιερωμένο στον Λουκ και στη σχέση που είχε μαζί του.

Όλα πήγαιναν λοιπόν καλά για την 24χρονη τραγουδίστρια μέχρι που επέστρεψε από τις διακοπούλες στο Τέξας και ενημερώθηκε πως ο πρώην- νυν αγαπημένος της δεν είχε χωρίσει ποτέ από τη σχέση που διατηρούσε. Σύμφωνα με το περιοδικό "Grazia", η Gaga φοβάται πολύ πως θα χάσει και πάλι τον 32χρονο μπάρμαν. Δεν τον εμπιστεύεται καθόλου και έχει θυμώσει πολύ που την ανάγκαζε να γίνει εν αγνοία της η "άλλη γυναίκα" στη ζωή του. Όπως αναφέρει στενός φίλος της τραγουδίστριας:

"Η Στέφανι στην προσωπική της ζωή νιώθει πολύ χαζή. Ακόμα δεν μπορεί να βρει κάποιον που να τον αγαπά και να τον κάνει να θέλει μόνο εκείνη".

Σύμφωνα πάντα με την "Daily Mail", η Gaga ανακάλυψε μόνη της την αλήθεια όταν έστειλε ένα μήνυμα στην πρώην φιλενάδα του Λουκ, η οποία την ενημέρωσε πως ο Λουκ και η ίδια δεν χώρισαν ποτέ. Το σοκ ήταν μεγάλο για τη Gaga αφού ο Λουκ της είχε υποσχεθεί να της φερθεί σαν πριγκίπισσα και να μην την πληγώσει και πάλι όπως στο παρελθόν.

Όπως φαίνεται η Gaga βλέπει το ζήτημα σαν θέμα αυτοσεβασμού και θα βάλει τέλος στο δεσμό με τον πρώην της αφού φοβάται πως εκείνος θέλησε μόνο να εκμεταλλευθεί τη φήμη και τα λεφτά της.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια