Μαντόνα: καλύτερα νεκρή παρά παντρεμένη!

01.10.2009
"Καλύτερα να με πατήσει το τραίνο"! Με αυτό τον τρόπο αντέδρασε η Μαντόνα στην ερώτηση αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

"Καλύτερα να με πατήσει το τραίνο!": με αυτό τον τρόπο αντέδρασε η Μαντόνα στην ερώτηση αν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί.

Η "βασίλισσα της ποπ" έδωσε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με το μοντέλο Ιησού Λους (Jesus Luz), όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) την Τετάρτη το βράδυ.

Εδώ και εννέα μήνες, η 51χρονη τραγουδίστρια είναι αχώριστη με τον βραζιλιάνο Ιησού, και από τον βιογράφο της, Ράντι Ταραμπορέλι (Randy Taraborrelli) διέρρευσαν τα σενάρια περί τρίτου γάμου.

Η ίδια όμως τα διέψευσε περίτρανα στην χθεσινοβραδινή συνέντευξη που έδωσε στο δημοφιλές αμερικάνικο σώου.

Έφτασε στο στούντιο με εντυπωσιακό τρόπο, καθισμένη άνετα στους ώμους παικτών της ομάδας χόκεϊ επί πάγου, NY Rangers.

Φορώντας ένα κομψό μαύρο εφαρμοστό φόρεμα πήρε θέση απέναντι στον Ντέιβιντ Λέτερμαν και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, "Cellebration" άρχισε να μιλάει για τις αλλαγές που υπήρξαν στην ζωή της από την προηγούμενη συνάντηση τους, το 2007.

"Την τελευταία φορά που σε είδα ήμουν παντρεμένη και είχα τρία παιδιά", διευκρίνισε η σταρ της ποπ. "Ησουν παντρεμένη οκτώ χρόνια. Έτσι δεν είναι;", ρώτησε ο δημοσιογράφος.

"Ναι τα χρόνια που την Αμερική κυβερνούσε ο Μπους. Ευτυχώς τότε ζούσα αλλού", παραδέχτηκε η τραγουδίστρια, βρίσκοντας την ευκαιρία να πετάξει το καρφί της για την διακυβέρνηση Μπους.

Στην συνέχεια ο Λέτερμαν την ρώτησε αν σκοπεύει να παντρευτεί για τρίτη φορά, αλλά η Μαντόνα δεν άφησε κανένα περιθώριο:

"Καλύτερα να με πατήσει το τραίνο"! Αν και μου λείπουν τα καλά του γάμου. Όταν είσαι μια χωρισμένη μητέρα, είσαι υπεύθυνη για όλα. Δεν μπορείς να πείς: 'Αγάπη μου, θα κάνεις μπάνιο το παιδί'; Δεν μοιράζεσαι καμιά δουλειά".

Ο Λέτερμαν ρώτησε τότε την τραγουδίστρια αν πιστεύει ότι θα ξαναερωτευεθεί: "Έχω πάψει να έχω αυτή την προοπτική. Δεν ξέρω", απάντησε η Μαντόνα με μια δόση ελπίδας, ενώ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει και την υποτιθέμενη την σχέση της με τον Αλεξ Ροντρίγκεζ (Alex Rodriguez).

"Είναι ο μόνος με τον οποίο έχουν συνδέσει το όνομα μου;", γύρισε την ερώτηση στον παρουσιαστή.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος της επιφύλαξε μια έκπληξη, πηγαίνοντας την για φαγητό και για πρώτη φορά η Μαντόνα έσπασε την μακροβιοτική της δίαιτα τρώγοντας πίτσα με ντομάτα και ελιές και πίνοντας μαρτίνι.

Φυσικά η παρασπονδία, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι και τις τηλεοπτικές κάμερες που συνωστίζονταν έξω από την τζαμαρία της πιτσαρίας για να μην χάσουν την ευκαιρία να σχολιάσουν.